Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (19-26) milyen az ideális férfi akit el tudnátok képzelni magatok mellé?
Nekem ilyen lányok nem jutnak pedig ápolt vagyok és helyes :)
24F
"Lányok (19-26) milyen az ideális férfi akit el tudnátok képzelni magatok mellé?"
az az ideális aki tetszik nekik. h emberileg milyen, az sokadrangú.
Először is tetsszen külsőre. Ha ez megvan, akkor nézem a belső szempontokat: legyen magabiztos, de visszafogott, pozitív, értelmes, és nagyon becsüljön meg.
21L
hosszútávra a legfontosabb, hogy a gyereknevelési elveink egyezzenek :D tudom, hülyén hangzik, de ezt mi tényleg megbeszéltük a férjemmel, mikor megismerkedtünk.
Fontos még: legyen pozitív, sokat nevessünk, legyen kedves, de ne csak velem, hanem általánosságban az emberekkel. Ne legyen feleslegesen kötekedő, de ha már valami a személyes szabadságában sérti, akkor meghunyászkodó sem.
Lehessen rá számítani, legyen jó vele csavarogni, legyen hasonló az érdeklődési körünk és az ízlésünk.
Szex terén is jó ha hasonlóak az "elvárások", például én nem vágyom se hármasra se szadomazora, és ha a férjemnek meg erre lenne igénye az konfliktusforrás lenne azért. :D
Külső... fontos, de igazából a legtöbb dolog megváltoztatható. Túl vékony? lehet edzeni. Túl kövér? le lehet fogyni. Ronda a bőre? helyre lehet hozni.
Nagyjából amúgy le is írtam a férjem, akivel 19 évesen jöttem össze :D
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!