Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (19-26) milyen az ideális férfi akit el tudnátok képzelni magatok mellé?
Leírhatjuk, hogy milyen lenne az ideális, de olyan úgysem létezik... senki sem tökéletes.
De azért:
Művészlelkű, értelmiségi férfi lenne az abszolút ideálom, aki emellett nyitott gondolkodású, megértő és türelmes is. Nem akar megváltoztatni. Lehet vele beszélgetni mindenféléről. Megérti, ha néha egyedül akarok lenni. Nem féltékenykedik, megadja a kellő szabadságot, persze ez oda-vissza működik.
Külső: kedves arc, enyhén egyenetlen fogsor (tudom, hogy ezért hülyének fogtok nézni, de odavagyok érte). A magasság is fontos, mivel én 182 centi vagyok, nem baj, ha kicsit alacsonyabb nálam, de ne a vállamig érjen. Stílusra kifejezetten tetszenek a metálosok és a komolyzenészek.
Leírtam az ideálom. Aztán ha ilyet találok, akkor megeszem a kalapom :-D
N/28
A biztonságot és meghittséget érezzünk egymás mellet, őszintén, mindent meg tudjunk beszélni, hasonló értékrendünk legyen, tudjunk együtt nevetni, szórakozni, vonzódjunk egymáshoz. Ideális esetben a partner is hasonlóan vélekedne rólam,ezért ilyen a megfogalmazás.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!