Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor leszek újra vidám?

Szia!
Szívesen segítek neked, mert én is mentem át ilyenen, de egy kicsit több infó kellene:
- Fiú vagy lány vagy?
- Ő szakított veled, vagy te vele?
- Mi váltotta ki a szakítást?
Tudom, hogy nem könnyű erről beszélni, de ezek függvényében lehet teljes választ írni.

szerintem az elfogadás és a párhuzamos terelés a gyógymód, legalábbis nálam, idővel.
1. elmondom magamnak feketén-fehéren, ami volt. hogy cserben lettem hagyva, nem voltam fontos, hogy vége, és nem akarom vissza.
2. emellett keresni szoktam bármit, amibe belevethetem magam. sok munka, új ismeretségek, barátnőzés, vásárlás, megfeszített sport. még a társkeresőt is kipróbáltam.

Közhely, de a saját boldogságod csak rajtad múlik, nem máson.
Akkor leszel megint vidám, ha felemeled a segged (átvitt értelemben értve), összeszeded magad, helyrerakod az érzéseid, kimozdulsz megint társaságba, ismerkedsz, elkezdesz élni EGYEDÜL, és ha rendbe jöttél, akkor egy idő után remélhetőleg egy új kapcsolatot is sikerül kialakítanod.

Amikor újra megalkotod magadnak.
Lásd vidám oldalát valóságodnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!