Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor leszek újra vidám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek újra vidám?

Figyelt kérdés
Hogy lehet azt megszokni hogy valaki 2 évig a minden napjaidban volt most pedig nincs ? elég rossz és már 3 hónap telt el és még vannak napok mikor úgy érzem hogy belehalok a hiányába és amióta nincs velem úgy érzem hogy egyedül vagyok .
2017. nov. 4. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Kevés infó. Ez most szakítás volt, vagy valami egyoldalú szerelem? Bármelyik is, egy közhely válasz van, ami igaz: idő. És elfoglalod magad.
2017. nov. 4. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szívesen segítek neked, mert én is mentem át ilyenen, de egy kicsit több infó kellene:

- Fiú vagy lány vagy?

- Ő szakított veled, vagy te vele?

- Mi váltotta ki a szakítást?

Tudom, hogy nem könnyű erről beszélni, de ezek függvényében lehet teljes választ írni.

2017. nov. 4. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel :)
2017. nov. 4. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem az elfogadás és a párhuzamos terelés a gyógymód, legalábbis nálam, idővel.

1. elmondom magamnak feketén-fehéren, ami volt. hogy cserben lettem hagyva, nem voltam fontos, hogy vége, és nem akarom vissza.

2. emellett keresni szoktam bármit, amibe belevethetem magam. sok munka, új ismeretségek, barátnőzés, vásárlás, megfeszített sport. még a társkeresőt is kipróbáltam.

2017. nov. 4. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Közhely, de a saját boldogságod csak rajtad múlik, nem máson.

Akkor leszel megint vidám, ha felemeled a segged (átvitt értelemben értve), összeszeded magad, helyrerakod az érzéseid, kimozdulsz megint társaságba, ismerkedsz, elkezdesz élni EGYEDÜL, és ha rendbe jöttél, akkor egy idő után remélhetőleg egy új kapcsolatot is sikerül kialakítanod.

2017. nov. 4. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor újra megalkotod magadnak.

Lásd vidám oldalát valóságodnak.

2017. nov. 4. 10:40
 7/7 anonim ***** válasza:
3honap az sztem nem sok idő mêg szinte friss dolog .Ên kb 1êv utàn lettem ujra jobb kedvű vidàm .Igaz kell ehez a baratok kikapcsolodás stb igy persze könnyebb.De az legeslegelején nagyon szar érzés volt .
2017. nov. 4. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!