Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már soha az életben nem leszek túl rajta?
Véletlen megismertem egy srácot több, mint 4 éve, mondhatni szerelmesek voltunk egymásba, soha senki nem viszonyult hozzám ilyen mértékű csodalattal, neki el tudtam hinni, hogy valóban gyönyörűnek lát, és hasonlók.
Aztán távolság miatt nem jöttünk össze, mindkettőnknek lett más.
Már nem tartjuk a kapcsolatot, 2 éve nem is beszéltünk, soha nem is fogunk már.
Napközben ritkán jut eszembe, viszont rengeteget álmodok vele, legalább havonta egyszer. Aztán ébredés után olyan, mintha vége lenne az egész világnak, sokkal rosszabbul vagyok lelkileg, mint amikor megtudtam, hogy annak idején összejött mással (akkor majdnem elájultam, majd belázasodtam, napokig beteg voltam).
El fog ez múlni valaha?
23l
Neki is van párja, akivel boldog, meg nekem is.
Semmi értelme nem lenne, hogy fájdalmat okozzunk egymásnak meg a partnerünknek.
Illetve valószínű, ő már túl van.
Van az a táv, ami mellett csak feladni lehet.
(illetve nyilván egyikünk se kapott volna csak úgy vízumot)
Nekem az exemmel volt ez szakítás után sokáig, hogy vele álmodtam. Mikor felkeltem, olyan valóságosnak tűnt a dolog hogy borzasztóan hiányzott. Majd egyszer véletlenül összefutottunk, és rájöttem hogy ő már nem is kell nekem. Ezek után soha többet nem álmodtam vele. Pont a véletlen találkozás segített lezárni végleg.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!