Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, h ez már kóros, de utálom magam, és sokszor nézem Eva Longoria képeit. én az életben nem leszek olyan boldog, mint ő. mit tegyek? Ez igy eléggé sz. R.20, l
amugy itt 1 fotó rólam, mág 18 éves koromból. utálom a szőke hajamat, meg a fehér bőrömet. :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
tök aranyosan nézel ki:)
ha nemtetszik a hajad, fesd be.
ha nemszereted a bőröd, vegyél önbarnítós testápolót, vagy járj szoliba.
ha nemvagy megelégedve magaddal, hát változtass. nem nagy ügy, csak elkell határoznod magad
miért akarsz olyan lenni, fogadd el magad, ő semmivel sem különb, ő is ember, ő is sz*rik, ő is böfög,ne gondold, hogy nem, neki is van havi baja, amin nem segít a pénz
23/f
típushibás vagy, ez már így marad!:)
Soha nagyobb problémát!
Nagyon klasszul nézzel ki, bárcsak én lennék ilyen.
Amúgy ki mondta hogy ő boldog, lehet hogy ismert ember de ettől nem lesz boldog.
Láttad te már Eva Longoriát smink nélkül?:D
Egyébként a fehér bőr szép, na és az a sok szőke lány barna hajtővel?:D tudod mit meg nem tennének a te hajszínedért?!:)
Jaaaaj baz, ne csináld már. :DDD
Eva nem lehetsz, viszont ott van a másik ideálom: Blake Lively, Ő ezekkel a tulajdonságokkal lazán fogható. :)) És Ő ugyan olyan gyönyörű, mint Eva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!