Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, h ez már kóros, de utálom magam, és sokszor nézem Eva Longoria képeit. én az életben nem leszek olyan boldog, mint ő. mit tegyek? Ez igy eléggé sz. R.20, l
Figyelt kérdés
amugy itt 1 fotó rólam, mág 18 éves koromból. utálom a szőke hajamat, meg a fehér bőrömet. :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2010. ápr. 22. 23:35
11/23 anonim válasza:
ha egy pasi feltűnik a színen, valszeg azért, mert tetszel neki. úgy ahogyan kinézel. szőkén, és fehér bőrrel
12/23 anonim válasza:
Üdv sorstárs...
Amin tudsz változtass, de szerintem szép vagy.
13/23 anonim válasza:
volt már valaha barátod?
ha még nem, akkor neaggódj, csak addig érzed majd magad ilyen nyomorultul míg nemlesz egy pasid. aztán minden megváltozik
14/23 anonim válasza:
Sztem lehet pont a hozzáállásoddal riasztod el a srácokat ha esetleg azért kérdezed mert nincs senkid, hiszen a külsőddel semmi gond! Sok lány örülne neki ha hasonlóan nézne ki mint te! ;)
"életművész"
15/23 anonim válasza:
Stílusodon kellene változtatni, mellettem olyan nő lehetnél:D 20/F:)
16/23 anonim válasza:
Miért akarsz más lenni?Kit érdekel Eva hülye pi*sa?Legyél önmagad inkább!
17/23 anonim válasza:
Néha a frász kerülget az ilyen emberektől. Az irigység az irányít és a megfelelési kényszer másoknak. Úgy látszik nem vagy elégedett magaddal. Olvass Hamvas Bélát és gondolkozz reálisan.
18/23 A kérdező kommentje:
köszi :) amugy van barátom, csak sokszor megbántott.. :S
2010. ápr. 23. 11:35
19/23 anonim válasza:
Neked legalább van valakid.. én még annyit se érdemeltem soha , hogy legalább kihasználjanak vagy megbántsanak.
20/23 anonim válasza:
szerintem inkább higy a saját szépségedben, ne pedig ilyen rihe-rongy celebekben :)
És mellesleg szerintem gyönyörű vagy ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!