Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vágyódás egy életen át valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyódás egy életen át valaki után?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú akinek éveken át tetszettem még az iskolaévek alatt. Egyszer leült elém és kérte hogy mondjam hogy szeretem. Mindig húzott valamivel, piszkált, azt hittem megint ez a szándéka és mondtam, hogy nem mondom. Persze hogy szerettem csak erre később jöttem rá. Tizenévesen nem úgy udvarol egy fiú, mint idősebb korában. Utána már nem kérdezte. Ennek 15 éve. Utána máshol tanultunk mindketten, de ha meglátott valahol, folyamatosan nézett. Ez ment évekig. Mielőtt komolyra fordult volna a párkapcsolatom(később férjem), írtam neki egy emailt hogy a segítségét szeretném kérni...de nem volt válasz. Nemtudom miért nem válaszolt, tegyük fel nem kapta meg. Újabb évek teltek el, nem láttam, nem beszéltem vele. Elköltözött messzebb, de néhány családtagja még itt él. Néhány napja épp az autóban pakolgattam,vásárlás után amikor meglátott. Az apja mellett ült az autóban mentek valahová , mikor meglátott szó szerint szinte felpattant a helyéről, nemtudom mi okból én is odanéztem akkor, kb. 1mp volt, mert épp elsuhsntak mellettem a kocsival, de felismertem a körvonalait, arcát nem láttam a fényviszonyok miatt. Nagyon meglepődtem és jól esett, hogy ennyi idő után még mindig érdeklődik. De ugyanakkor meg nem tudok kiigazodni rajta. A közösségi oldalon soha egy köszöntés, vagy vmi bejegyzésem hogy tetszene neki, ennyi sem. Messengeren sem ír soha. Nem tudom miért nem keresett régebben sem, és most ugyanúgy nem pedig még mindig nem felejtett el, máskülönben nem ugrott volna fel a kocsiban hogy meglátott. Pedig van barátnője.Én sem írtam rá, csak szeretném tisztázni a dolgokat végre egy jót beszélgetni, hogy mit is érez, nem kellettem neki, de a mai napig mégis? De hogyan? Nem tudok kiigazodni rajta. Én sem felejtettem el nem tudom őt kitörölni a szívemből, de ugyanakkor a férjemet, családomat is szeretem. Ráírnék, de mit gondolna, nem tudom. Ugyanakkor így leélni egy életet? Bocsánat kicsit hosszú lett.
2017. nov. 1. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy alomkep utan vagyodsz. 15ev bmely napjan tudta vna tisztazni h mit erez irantad,de nem tette meg.Ellenben a ferjed jelezte,megkerte a kezed,igent mondtal,dontottel.Tarts ki a dontesed mellett,mert tegyuk fel jot kaveztok (amit jelzem csak te akarsz,hiszen o sosem keres), jol sul el,ujra elindul vmi koztetek stb. Sosem lesz uolyan (az az erzes),amellett h masok eletet is tonkrevagod. Engedd el.
2017. nov. 2. 00:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Ő tuti hogy szerelmes még belêd.De érthető a viselkedése neked nem kellett akkor ő minek teperjen utànad ha elutasitottad őt.Neki is van annyi önbecsülése hogy nem fut olyan vonat utàn ami nem veszi fel.Fogadd el hogy neki már van egy külön élete nélküled .Ilyen pasi nekem is volt anno gimiben de én totàl belevoltam zugva még is visszautasitottam őt mert nem hittem hogy működni fog a dolog voltak más okok is amiért nem vàgtam bele.2évig ràgtam a körmömet emiatt és fájt nagyon a hiànya .Van bnője és ősszeillenek .Nem irok rá nem kavarok be.
2017. nov. 2. 16:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is van ilyen személy az életemben, szerintem sok nő van ezzel így. De ez nem jelent semmit. Lehet egyszer majd még valaha lesz valami, mikor idősebbek leszünk, bármi lehet, nem lehet tudni. Én sem tudtam tisztázni soha a dolgokat, de elengedtem. Van családom, neki is párja, az élet megy tovább, ez a VAlÓ VILáG
2017. nov. 4. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!