Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a lelki oka, ha nem tudok kiverni egy lányt a fejemből? 29/F
Az lehet az oka hogy rosszul probalod, menj kognitiv terapiara es ott megtanitjak hogy kell.
Es persze az #1 valaszat is erdemes kiprobalni.
Utolsó: "ez a romantikus ideál dolog egyébként nagyon jellemző a férfiakra. legalábbis sok férfira. Kergetnek valami álomnőt"
Szerintem te a tipikus mai lányokhoz tartozol: ki vagytok égve már 12 évesen. Abszolút mentális problémáitok vannak, ami miatt szürkén és hidegen éltek meg minden kapcsolatot, ezáltal nem tudtok ragaszkodni senkihez...
Ma a férfiak - állítom - ezerszer normálisabbak kapcsolat terén, mint a nők.
Amúgy én is ebben a cipőben jártom/járok. Kb. most 5 év után érzem, hogy el tudok felejteni valakit, helyesebben, mást tudnék a helyére tenni. ugyanis megismertem egy lányt, akihez egyre jobban vonzódom. (Semmi nincs köztünk.) A lényeg, hogy akkor tudod majd elfelejteni, amikor találsz egy olyat, aki a korábbinál jobban szeretsz.
Ez vagy kialakul, vagy nem. Vagy szerencséd lesz vagy nem, hogy találsz-e ilyen lányt? Csak akkor múlik el, helyesebben lesz egy másik lány, akit jobban szeretsz, ha megtalálod ezt az új lányt.
A régit sosem fogod elfelejteni, de lesz más, aki iránt nagyobb vonzalmat érzel.
A legtöbb ember pedig azért nem érzi ezt, mert nem tudnak párkapcsolatban élni! Nem tudnak hűségesek lenni. Csak a felszínesség, csak a külső hülyeségek. Aki képes kapcsolatban élni, az képes így érezni...
Az emberek kb. 5%-a. Üdv a klubban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!