Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párkapcsolatod volt eddig?
Mennyi idős vagy?
Én 20 éves vagyok és volt eddig 4 barátom, én soknak érzem. Mindegyiküket nagyon szerettem, mégis vége lett. Utolsóval csak 3 hónapig tartott a dolog, mert nem szeretett igazán, és ez nagyon földhöz vágott. Azóta teljesen kiábrándultam a világból, tudom, hogy fiatal vagyok és előttem az élet, de attól félek, soha nem lesz egy normális kapcsolatom sem. Szeretnék már végre boldogan, tartósan együtt lenni valakivel. Ebbe az utolsóba az egész lelkemet, szívemet beleadtam, mégsem tudott megbecsülni.
Nem hinnem hogy egy 20 eves zsenge lany, akiben tombolnak a hormonok KAPCSOLAT FUGGO lenne :D ilyen bugyuta ostobasagot reg hallottam... teljesen normalis hogy erre vagyik!
Nekem 2 hosszu (ertsd 5 evet meghalado) es 3 rovidebb (par honapos) kapcsolatom volt/van.
31/N
1, 8 éves kapcsolat.
28 éves vagyok.
2, egy fél éves, a mostani két éve tart.
25/n
1.
De az már 13 éve tart... 32/nő
sajnos egy sem, 30/férfi
A NŐK érdekelnek csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!