Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párkapcsolatod volt eddig?
Mennyi idős vagy?
Én 20 éves vagyok és volt eddig 4 barátom, én soknak érzem. Mindegyiküket nagyon szerettem, mégis vége lett. Utolsóval csak 3 hónapig tartott a dolog, mert nem szeretett igazán, és ez nagyon földhöz vágott. Azóta teljesen kiábrándultam a világból, tudom, hogy fiatal vagyok és előttem az élet, de attól félek, soha nem lesz egy normális kapcsolatom sem. Szeretnék már végre boldogan, tartósan együtt lenni valakivel. Ebbe az utolsóba az egész lelkemet, szívemet beleadtam, mégsem tudott megbecsülni.
Nekem eddig 1 komoly kapcsolatom volt, egy alkalmim, most meg egy kb egy "se veled se nélküled" dologban vagyok, de gyakorlatilag inkább érzem magam szinglinek.
21/F
Kérdező, attól még hogy ez eddig így alakult, még simán lehet jó kapcsolatod is :) Bár mondjuk az igaz, hogy a kapcsolatot a az adott időpillanatban érdemes megélni, addig élvezni a jelenben, amíg tart, aztán az esetek túlnyomó többségében eljön az a rész, amikor felemelkedik a rózsaszín köd, ellaposodik a dolog, és valamelyik fél egy 3. ember miatt, vagy az unalmassága miatt kilép belőle.
3 ebből 2-be voltam szerelmes.
Szerintem sok a tiéd, ahhoz képest milyen fiatal vagy, hogy lehetett már 4-et nagyon szeretni. :O
L22
Sok... Nálam sem kapcsolatfüggőség, hanem idővel kiderült, hogy egyikünknek ez mégsem felel meg. 3 hónaptól 2 évig terjedtek ezek. Volt, aki megcsalt, emiatt szakítottam, volt, aki betegesen féltékeny volt, és ezt fél év után meguntam, volt, aki elkezdett lecsúszni, nem tudtam segíteni, nem is kért a segítségemből, így inkább hagytam az egészet, volt, akivel egyszerűen csak "rosszkor" ismerkedtünk meg, és nem sikerült emiatt összehangolódnunk, így inkább barátok maradtunk. Ha számszerűsíteni akarjuk, 9 exem van.
Jelenleg 2 éve van párom, és teljesen más, mint korábban bárki. Ekkora összhang, boldogság és szeretet még soha senkivel nem volt.
Egyébként rázd le magadról, ő bajuk, ha nem becsültek meg, te attól még értékes vagy, csak rossz partnereket fogtál ki. Válogass picit jobban (nekem sem ártott volna...), ismerkedj hosszabban, és persze fejleszd magad, hogy továbbra is értékes ember maradj :)
27/n
12-es, én is soknak tartom, egyiknek sem én akartam a végét..de eddig 3 vissza akart jönni hozzám, mikor késő volt
Az az igazság pedig, hogy nem is tartom magam szerelmes típusnak. Nagyon nehezen leszek szerelmes, de ha mégis, akkor az mindent visz és rettentő nehezen ábrándulok ki.
Egy komoly kapcsolat, es nehany futo volt eddig. Mar nagyon jo lenne ha megtalalnam a masik felem, de nagyon nem megy az ismerkedes.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!