Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a srác gyakran viccelō...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác gyakran viccelōdik azzal, hogy feleségül venne, van igazságtartalma?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, de nagyon összepasszolunk és így húszas éveinkben benne is vagyunk lassan a korban. Csak az érdekelne, fôként férfi válaszolóktól nyílván, hogyha ilyennel viccelodtok sracok, annak van-e igazságtartalma, elkacérkodtok-e a gondolattal, vagy mondtok ilyeneket tényleg teljesen vicceskedés szintjén. :D Köszönöm a válaszomat!

2017. okt. 30. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
En azt mondom aki a hazassag gondolatatol is irtozik, az meg viccelni semm fog vele...
2017. okt. 30. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Sem a barátodat nem ismerjük,sem a jövőt.Hogy most mit mond,az egy dolog.Az idő ad választ arra,mit mennyire gondol komolyan.
2017. okt. 30. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Természetesen van. Ugy igaz. VENNE!!!! (ennyi!)
2017. okt. 30. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A kis sunyi már számít a CSOK-ra.
2017. okt. 30. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Van ott a vicceskedés mögött más is, nem hinném, hogy ezzel csak úgy szórakozni szoktak. Felhozza a témát, hiszen kíváncsi a válaszodra, reakciódra.
2017. okt. 30. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát engem aki legutóbb meg akart dugni, ő pl már az első találkozáskor - meg a másodikon is, de mindegy :D- elejtette.. Nála nyilván nem volt. :D :D

Amúgy meg ő tudja, ha szerelmes, akkor simán gondolhat rá. :)

N

2017. okt. 30. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 1. nagyon jól megfogalmazta egyetlen mondatban!
2017. okt. 30. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:

én eddig szám szerint 18 lánynak mondtam, h elveszlek feleségül/megkérem a kezedet. Egyik sem volt komoly és tudták is.

Kapcsolatban sosem mondtam ilyet még. Nem is tenném. Inkább sokkolok vele, ha itt az ideje

2017. okt. 30. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Az exem is gyakran mondogatta ezt, mégis átvert. Én azóta már nem vagyok ilyen naiv, a szavak nálam semmit nem érnek, a valódi szándékokat a tettek mutatják.

23/N

2017. okt. 30. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja elképzelni, akkor nem viccelne vele, mert nem akarna bogarat ültetni a füledbe. De ez nem is biankó csekk, hogy bármi történik, bárhogy változzál akkor is megkérem majd a kezed, mint ahogy látszólag kilences gondolja.
2017. okt. 30. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!