Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért a rossz kislányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a rossz kislányok kellenek nektek?

Figyelt kérdés
Elkezdtünk járni egy fiúval, aki félúton közölte ,hogy még nincs túl a volt barátnőjén, ezért szakítottunk. A lányról tudni kell,hogy megcsalta őt, a legjobb haverjával. Mindennek elhordta nekem a lányt, erre most vissza akar menni hozzá. Én egy kedves, odaadó lány vagyok, aki ha kapcsolatban van, rá sem néz másra.. Lehet hogy változnom kéne? Izgalmasabb lenne, ha elérhetetlen lennék és rossz lány? 21/L
2017. okt. 27. 09:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

#20 Tökéletesen egyetértek!

Tetszett a párhuzam is, miszerint vannak “jó lányokhoz” hasonlóan ilyen “jó fiúk” is, akikkel nõként nekem is voltak már kissé kellemetlen tapasztalataim.

2017. okt. 27. 16:05
 22/24 anonim ***** válasza:
64%

Azt elfelejtitek, hogy MINDEN miatt le lehet nézni a másikat.

Én nem mondanám jónak magamat, bár nem iszok/cigizek/drogozok és nem szexeltem még, de így is vannak rossz tulajdonságaim.

Nem nézem le, aki iszik, emberileg nem tartom kevesebbnek, de párnak nem kellene, és nem szívesen lógom velük. Nem lenézés, csak nem érzem jól magam a társaságukban.

De olyan kis semmi dolgok miatt is lenéznek valakit és használják személyiség meghatározó ténynek, hogy mi a kedvenc zenéd vagy filmed. Úgyhogy én tudatosan kerülöm a lenézést és a lenézőket.

2017. okt. 27. 18:58
 23/24 anonim ***** válasza:
44%

Szerencsére nem általános probléma. Ahhoz nagyon gyerekes kell legyen valaki, hogy ilyesmivel legyen komolyabb baja, mint a kedvenc zenéd... A zene nincs rossz hatással az egészségedre sem.

Az ivást is általában normálisabb ember nem nézi le, max. az alkoholizmust és a részegséget. Alkalmi iszogatás kisebb mennyiségben jó hatással is bír az egészségre. Nem szoktam lenézni/bántani másokat, de ha én alkoholista lennék, akkor lenézném magamat. Ha kigyógyulnék ezesetben az alkoholizmusból, akkor jobb embernek érezném magam.

Az is nevetséges, ha valaki hirdeti magáról, hogy õ jobb ember, mert nem csinálja ezt meg azt, mert passzív jelleme van és az alapján írja le magát, hogy “mit nem csinál”, de azonkívül semmi különösen jó sincs benne. Ettõl nem lesz jó, inkább semleges.

2017. okt. 27. 19:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát nekem a " rossz kislány " és a hűtlen azért két külön kategória. :D
2017. okt. 29. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!