Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után hagytatok ott váltóruhát/dezodort a párotoknál?
Figyelt kérdés
Gondolom egyértelmű, hogy az ottalvásos téma miatt kérdezem, hogy ne táskával kelljen járnotok hozzá :D2017. okt. 20. 21:24
1/5 anonim válasza:
Én vittem az első ott alvásnál pár boxert meg egy melegítőt, amiben ott lehetek, alvós pólót, papucsot :D Barátnőm kérése volt.
3/5 anonim válasza:
Van, akinek az, utolsó! :)
Amikor ott alszol az újdonsült párodnál, másnap suliba/dolgozni onnan mész, akkor jó, ha van mihez nyúlni. Szerintem ha komolyan tervezitek, akkor nem ciki már az első alkalommal felkészülni.
4/5 anonim válasza:
Szituációfüggő. Akkor, amikor úgy látom, hogy van jövője a dolognak, és fennáll annak az esélye, hogy mondjuk elmegyek hozzá úgy, hogy nem terveztem nála aludni, de mégis erre kerülne a sor... ilyenkor nekem mondjuk elég az, ha van 1 garnitúra tiszta ruhám nála, ha legközelebb találkozunk, akkor adok neki egy másik ilyen csomagot. Ez olyan 1 hónap körül szokott lenni. Ha pedig komolyabbra fordul, akkor lehet, hogy viszek többet minden ruhából, de annak az idejét tényleg nem lehet megmondani.
5/5 Sunshinedoll válasza:
törölközőt, pizsamát, arclemosót 2 hét után.
Fogkefém már másnap volt, hogy hazamentem vele.
napi ruhákat olyan 2-3 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!