Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi idő után aludtatok ott legelsőnek a párotoknál vagy ha ő aludt ott hamarabb nálatok, mennyi idő után?

Figyelt kérdés
És miért pont akkor? Akkora bíztatok meg benne teljesen? 19/l

2017. okt. 3. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

Van, akinél már 1 hónap után, van, akinél csak fél év után aludtam ott. Ők, hamarabb aludtak nálam. A saját lakásomban, jobban érzem magam, de, hogy ők itt aludjanak, ahhoz kell egy bizonyos fokú bizalom és ismerettség.

Attól függ, hogy kiben, mennyire bíztam meg, illetve, hogy milyen mély volt a kapcsolatunk.

2017. okt. 3. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Kevesebb, mint 3 hónap után aludtam először barátomnál. Ez volt mindkettőnknek az első kapcsolata. Hamarabb is szerettem volna, de anyáék nem igazán voltak együttműködőek, mert csak 16 éves voltam. Ezért írtam anyának 4 A/4 oldalas levelet, meg sokat beszélgettünk erről, így végül megengedte. Utána kb két hét múlva aludtunk együtt, akkor barátom volt nálunk. Onnantól kezdve pedig szinte minden héten volt legalább egy közös szundi. Egészen egy hónappal ezelőttig. :P

21N

2017. okt. 3. 13:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi történt egy hónappal ezelőtt? :D Szabad tudni #2? :D
2017. okt. 3. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb egy het utan aludt nalam a parom. Kulon laktam alberletben es felnottek voltunk mindketten. Exemnel meg otthon laktam a szuleimnel de akkor is kb 2 het utan aludtam en nala. Igazabol nem vagyok szivbajos bizalom teren, eddig nem futottam soha pszichopatakba, szerintem eleg jol ki lehet szurni ki normalis, es ki elmebajos gyilkos :DDD Aki tul mezesmazas, odaado mar a legelejen, jatssza a hosszerelmest, azt valoszinuleg nem engednem a lakasomba 1-2 het utan... De lehet kesobb se.
2017. okt. 3. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Akkora bíztatok meg benne teljesen?"

Hogy nem darabol fel? Vagy ezt nem értem. Ha két felnőtt, nem szűz emberről van szó, akkor nálam olyan két-három hét szokott lenni a felső határ, amiben már benne van azért olyan 6-7 randi.

Amúgy én kollégista vagyok, úgyhogy általában én szoktam ott aludni a másiknál először.

2017. okt. 3. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mínusz négy hónap kb. Már egy csomószor aludtunk egymásnál, melőtt összejöttünk volna.
2017. okt. 3. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
4. randin, ami kb második héten volt az ismeretségünktől számítva. Nem is terveztem, hogy ott alszok, se azt, hogy szexelünk, és ezzel ő is tisztában volt. Mikor kérdezte, hogy akkor hazakísérjen e, mivel már elég késő van, elkezdtünk csókolózni és egymásnak estünk. Az egész annyira spontán volt és ösztönös, hogy nem is próbáltam ellenállni neki. Elaludtunk egymáson fekve, úgyhogy ott aludtam. :)
2017. okt. 3. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Első talin, ő nálam. 21L
2017. okt. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!