Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok beleszeretni?

Tudod kérdező azt mondják, hogy az a jó, mikor nem vagy fülig szerelmes. Azzal tudsz majd együtt élni rendesen.
Szerelmes később leszel, szeretni és tisztelni fogod a tulajdonságai miatt...
Ne azt nézd mi nincs, hanem azt hogy mi van.

És ez biztos, hogy baj?
HA 5 -10 év múlva is így érzed, idézem:
"Számomra tökéletes kivül belül, Szép, igényes, Kedves, vicces, őrült, lehet vele beszélgetni mindenről, járta minden témában, okos, jófej, barátaim is imádják a szüleim is. Imádok vele lenni, soha nem unatkozom mellette, a szex pedig még soha nem volt jó ennyire senkivel. Ha nincs velem hiányzik,fontos nekem."
Szóval nem lehet, hogy akik több éve vannak együtt, ők is ezt érzik?
Ha meg jól érzed magad vele,és boldog vagy, akkor miért baj?
Saját vélemény: én sem éreztem/érzek szerelmet, csak hasonlókat éreztem, mint amit leírtál. 5 éve vagyunk együtt,és nagyon jó volt eddig a kapcsolatunk.
Hátütő: az utóbbi időszakban úgy érzem, elkezdett hiányozni valamiért a szerelem, mint érzés megélése.
De ebbe nem megyek bele.
Szerintem amúgy tök jó dolog a szerelem, de nem minden, ami egy jó kapcsolathoz kell. Nem mindenki olyan szerencsés,hogy megélje úgy, hogy az boldoggá is tegye..

"Ha nincs velem hiányzik és már várom h együtt legyünk"
Vélhetsz bármit, de ez arra utal, beleestél.

Szerintem ez lehet már a szerelem előszobája, lehet több időre van szükséged :)
Egyébként mennyi idősek vagytok?
Mióta vagytok együtt?
Milyen gyakran találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!