Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok beleszeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beleszeretni?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon sokan átb.szták már a fejem és ezért nem merek senkit sem közel engedni magamhoz, de most mégis van egy lány..Számomra tökéletes kivül belül. Szép, igényes, nem hivalkodó olyan kis természetes szépség. A belsője meg. Kedves, vicces, őrült, lehet vele beszélgetni mindenről, járta minden témában, okos, jófej, barátaim is imádják a szüleim is. Imádok vele lenni, soha nem unatkozom mellette, a szex pedig még soha nem volt jó ennyire senkivel. Nagyon nem szeretném elveszíteni és most először hajalandó is vagyok változtatni, hogy őt boldoggá tegyem anélkül h kérné, mert ráadásul nehezen elviselhető igazi f.fej vagyok néha de azt mondta h neki így vagyok jó ahogy vagyok. Ha nincs velem hiányzik és már várom h együtt legyünk, de nem érzem azt h szerelmes lennék belé, csak annyit h fontos nekem. Mi lehet a baj?
2017. okt. 19. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

hallod, fordítsunk már, akk nekem mond el hogy kell kiszeretni valakiből? :D

én elmondom hogy szerethetsz bele.

2017. okt. 19. 09:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, hogy minden remek de mégis hiányzik valami. Ezzel nem sok mindent lehet kezdeni. Várhatsz, hogy esetleg idővel kialakul. Nyilván ritka ilyen embert találni, akivel ennyire megértitek egymást, és az is lehet, hogy ha szerelmes lennél belé, akkor meg mégsem passzolnátok egymáshoz. Persze van, hogy mind a két oldala megvan, de az még ritkább.
2017. okt. 19. 09:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mikor régen egy olyan nőt képzeltél magad elé, akibe halálosan szerelmes voltál, mit láttál? Mi volt abban a nőben, ami a mostaniban nincs? Neked kell rájönnöd, hogy mi hiányzik. Ha pedig megvan tudasd vele, ha nem tudod szeretni csak az idejét rabolod.
2017. okt. 19. 09:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát épp ez a baj. Hogy minden megvan benne. Soha nem volt még ilyen barátnőm és nem csak ő tökéletes hanem a vele lévő kapcsolatom is. Úgy érzem meg sem éremlek egy ilyen nőt magam mellé.
2017. okt. 19. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne érdemelnéd? Ha szerinted veled van a baj emiatt, akkor az miből fakadhat?
2017. okt. 19. 09:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetnek szerintem elég ennyi. Idővel talán kialakulnak mélyebb érzelmek is.

Túl vagy egyébként az előző kapcdolatodon?

2017. okt. 19. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt voltam kb 3 hónapig egy sráccal, aki jól nézett ki, értelmes volt, jófej, a tenyerén hordozott, szerette a család is, mégis ott volt egy ilyen “jó vele, de valami hiányzik” érzésem. Nem éreztem azt, hogy én elkötelezném magam mellette. Nem lettem belé szerelmes és nemis akartam erőltetni, inkább szakítottam. Szerelem nélkül szerintem semmi értelme egy kapcsolatnak, mindig lesz valami hiányérzeted.
2017. okt. 19. 11:04
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
az én pasim miért ilyen halál unalmas? bocsi kérdező az offért d nem irhatok ki kérdést ezért itt kérdezem meg.
2017. okt. 19. 11:21
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hülye miért kérdezi meg mindenhol hogy miért halál unalmas a pasija? Halál unalmas már. :)
2017. okt. 19. 12:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
ha elmegyünk kajálni akkor sem beszél semmiről, csak ülünk egymással szemben és várjuk a kaját. én próbálnék beszélni, de nem megy vele. amikor meg gondunk van, akkor sem szól semmit, hiába beszélek hozzá, vagy győzködöm, csak mogorván néz lefelé. vagy pedig elkezd ordibálni velem. egy igazi vadbaromnak mondanám
2017. okt. 19. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!