Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzel irántam? Az a válasza hogy, nem olyan vagyok hogy beszéljek az érzéseimről.
Azt mondja inkább kimutatja.
Mi a véleményetek? Ez csak kifogás?
Igyekszik egyébként , 7hete randizgatunk,hetente többször.
Igazad van !
Eddig ez a leghasznosabb hozzászolás számomra.
Ja, hogy úgy még nem is vagytok együtt? Így megint egész más a dolog. Így tényleg elég izé valakit ezzel lerohanni, hogy szeret-e. Nekem a szex is korai lenne így, hogy nem is tudni, hogy vagyunk. De nem vagyunk egyformák.
Arra rákérdezhetsz, hogy mit gondol, hogy merre tartotok?
Figyelj, ha engem ezzel ostromolnanak, hogy de szeretsz, demond hogy szeretsz, tudni akarom, hogy szeretsz e, hat...elfutnek. megijednek. Miert kenyeszerited, hogy kimondja? abbol, amit leirtal, latszik, hogy fontos vagy neki, szereti a tarsasagod, jo uton halad a dolog a szerelem fele, de a szerelem van akinel lassan alakul ki. Egyaltalan mindenki maskepp ertelmezi a szerelmet. Van aki meglat valakit, es azt mondja, szerelmes vagyok, masnak ez csak vonzalom, fellangolas kategoria. Valoszinuleg meg nem hiztos az erzelmeiben, eleve a pasik nehezebben fejezik ki az erzelmeiket, attol meg erzo emberek. Komolyan, kerlek ne ijeszd el ot a nyaggatasoddal. Megkerdezheted, hogy most akkor egy par vagytok e, de hogy szeret-e, azt ne!
Mi a parommal egyebkent 5 honap utan mondtuk egymasnak.
Köszönök minden egyes kommentet!
Annyira ellentétes válaszokat adtok hogy nem tudom mitévő legyek.
Nem nyaggatom.
Egyszer kérdeztem így: elmondanád hogy érzel?
Erre ő: jól érzem magam veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!