Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzel irántam? Az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzel irántam? Az a válasza hogy, nem olyan vagyok hogy beszéljek az érzéseimről.

Figyelt kérdés

Azt mondja inkább kimutatja.

Mi a véleményetek? Ez csak kifogás?

Igyekszik egyébként , 7hete randizgatunk,hetente többször.

2017. okt. 16. 12:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
45%
De mindennek megvan az ideje. A szerelemnek idő kell, hogy kialakuljon. Nem minden érzés szerelem, amit annak hisznek.
2017. okt. 16. 15:46
 22/33 A kérdező kommentje:

Igazad van !

Eddig ez a leghasznosabb hozzászolás számomra.

2017. okt. 16. 15:51
 23/33 A kérdező kommentje:
Bár lelkileg bőven elég lenne számomra hogy egyáltalán egy pár vagyunk-e. Vagy ezt is elkapkodnám? (Másfél hónap)
2017. okt. 16. 15:53
 24/33 anonim ***** válasza:

Ja, hogy úgy még nem is vagytok együtt? Így megint egész más a dolog. Így tényleg elég izé valakit ezzel lerohanni, hogy szeret-e. Nekem a szex is korai lenne így, hogy nem is tudni, hogy vagyunk. De nem vagyunk egyformák.

Arra rákérdezhetsz, hogy mit gondol, hogy merre tartotok?

2017. okt. 16. 16:07
 25/33 anonim ***** válasza:
8%

Figyelj, ha engem ezzel ostromolnanak, hogy de szeretsz, demond hogy szeretsz, tudni akarom, hogy szeretsz e, hat...elfutnek. megijednek. Miert kenyeszerited, hogy kimondja? abbol, amit leirtal, latszik, hogy fontos vagy neki, szereti a tarsasagod, jo uton halad a dolog a szerelem fele, de a szerelem van akinel lassan alakul ki. Egyaltalan mindenki maskepp ertelmezi a szerelmet. Van aki meglat valakit, es azt mondja, szerelmes vagyok, masnak ez csak vonzalom, fellangolas kategoria. Valoszinuleg meg nem hiztos az erzelmeiben, eleve a pasik nehezebben fejezik ki az erzelmeiket, attol meg erzo emberek. Komolyan, kerlek ne ijeszd el ot a nyaggatasoddal. Megkerdezheted, hogy most akkor egy par vagytok e, de hogy szeret-e, azt ne!

Mi a parommal egyebkent 5 honap utan mondtuk egymasnak.

2017. okt. 16. 16:42
 26/33 anonim ***** válasza:
A szerelem nem alakul ki. Vagy van, vagy nincs. Lehet ezzel nyugtatni magadat, de ha 2 hónap után sincs, akkor nem is lesz.
2017. okt. 16. 16:44
 27/33 anonim ***** válasza:
Ha valaki 200km-t is képes utazni a szerelméért és még figyel is rà na meg azt mondja hogy gyönyörű vagy akkor sztem ne aggodj ezzel azt fejezi ki hogy mennyire szeret és tisztel .Őrülj neki sztem csak idő kell neki hogy kimondja .
2017. okt. 16. 16:47
 28/33 anonim ***** válasza:
Az exem és ên közöttem kb30km volt kb a tàvolsàg .Nem akart jönni.:)Nem kedveskedett .Nem bókolt .Ha igy viselkedik akkor kezdj aggodni.:)
2017. okt. 16. 16:55
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszönök minden egyes kommentet!

Annyira ellentétes válaszokat adtok hogy nem tudom mitévő legyek.

2017. okt. 16. 17:07
 30/33 A kérdező kommentje:

Nem nyaggatom.

Egyszer kérdeztem így: elmondanád hogy érzel?

Erre ő: jól érzem magam veled...

2017. okt. 16. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!