Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzel irántam? Az a válasza hogy, nem olyan vagyok hogy beszéljek az érzéseimről.
Figyelt kérdés
Azt mondja inkább kimutatja.
Mi a véleményetek? Ez csak kifogás?
Igyekszik egyébként , 7hete randizgatunk,hetente többször.
2017. okt. 16. 12:05
11/33 anonim válasza:
Akkor viszont ne maceráld a hülyeségeddel.
12/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek helyes döntés lenne megkérdezni nyíltan szeret-e ?
2017. okt. 16. 12:46
13/33 A kérdező kommentje:
Valóban hülyeség ha tudni akarom hogy szeret-e ? Köszönöm kommented.
2017. okt. 16. 12:49
14/33 anonim válasza:
Megmondta, hogy ő tettekkel fejezi ki az érzèseit. Ahogy leírod a helyzetet, valóban kifejezi tettekkel, hogy fontos vagy neki. Innentől kezdve felesleges nyúzni, hogy szavakkal is kifejezze. Nem az a hülyeség, hogy tudni akarod, szeret-e. Hanem az, hogy olyasmit akarsz kierőszakolni, amit ő nem akar/nem képes rá. Elhiszem, hogy jól esne hallani is, de annak is biztosan eljön az ideje. Várd ki türelmesen.
15/33 anonim válasza:
De pont ez a lényeg kedves utolsó, hogy tettekkel is ki lehet fejezni igen. Csak ha a másik ezek alapján nem biztos benne, hogy a párja szereti, akkor valószínűleg egy-két udvariasságon kívül nem valami meggyőző ez a kifejezés. Ha tényleg szeretné, és ezt tényleg kimutatná, akkor a kérdező nem lenne kétségek között, hogy vajon szereti-e.
16/33 A kérdező kommentje:
Mindent megtesz De.....Csak annyit mondd hogy szeret velem lenni,élvezi minden másodpercét!
De! Sem azt hogy szeret , sem azt hogy egy pár lennénk!
Úgy fogalmaz mindig hogy randizgatunk,ismerkedünk.
2017. okt. 16. 13:50
17/33 anonim válasza:
Hát nekem (bár vannak tettek) elengedhetetlen az érzéseimről beszélni a párommal. Igazából így én is kellemetlen helyzetben lennék mert nagyon lelkis vagyok,főleg az ilyesmiket illetően. Így nem nagyon érezném jól magam,nem illenék össze az ilyen fiúval. :(
18/33 A kérdező kommentje:
hm.
Úgy tűnik lekell vele ülnöm,mégegyszer.
2017. okt. 16. 15:30
19/33 anonim válasza:
Ennyi idő után miért akarsz belőle ilyet kierőszakolni belőle? Hány évesek vagytok? A szerelem nem ilyen.
20/33 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk.
Nem kierőszakolni.
Csupán megtudni .
Hogy szeret-e vagy csak jó időtöltès számára vagy esetleg más opciórol van-e szó
2017. okt. 16. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!