Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek az érzéseimről?
Figyelt kérdés
Párommal több mint egy éve együtt vagyok de még mindíg nem tudok bármikor az érzéseimről beszélni amikor valami nagyon bánt, csak nagyon nehezen. Vele semmi baj, nagyon jót lehet vele beszélgetni és meg is ért, szeretné ha elmondanám mindíg ha baj van. Csak én alapjáraton mindig is zárkózott voltam és ezen nehezen tudok változni sajna, pedig jobban megbízom benne mint bárki másban. Hogyan tudnék nyitottabb lenni? Szeretnék ezen változtatni.2010. aug. 18. 18:13
1/1 anonim válasza:
lehet hülyeségnek fog hangzani, de ha nem tudod kimondani, akkor esetleg írd le neki egy levélben hogy mi bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!