Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érzel irántam? Az a válasza hogy, nem olyan vagyok hogy beszéljek az érzéseimről.
Azt mondja inkább kimutatja.
Mi a véleményetek? Ez csak kifogás?
Igyekszik egyébként , 7hete randizgatunk,hetente többször.
Köszönöm a segítő válaszokat nektek.
nekem természetes ha szeretek valakit akkor mondom is, így pedig úgy érzem néha hogy a sex miatt van velem. Vagy mert nincs jobb dolga .
Bár tényleg megtesz minden tőle telhetőt.
Nem :)
A könyvre gondolsz?
A lényege az hogy a heves szerelem után hogyan tartható meg jól a szeretet ha a tűz alábbhagy.
Bár meg nem olvastam.
De itt attól tartok hogy nincs szerelem.
Ha nem szeret akkor pedig tovább kellene állnom, csak a jó éjszakákért, jó időtöltésért nem szeretném folytatni.
a könyvre igen, de nem feltétlen arról szól, hogy a szerelem UTÁN hogyan szeress, hanem magáról a szeretetről, a kifejezésekről, megismerésről :)
szerintem hasznos olvasmány, az írónak több könyvét olvastam :)
hát remélhetőleg nem csak a lyukat látja benned
Nem azt érzem hogy csak azért van velem!
Vagy legalábbis próbálok nem erre gondolni.
Csupán ettől tartok.
A sex túl jó köztünk,lehet neki az a fontos.
Ettől frusztrált vagyok.
Kaptam virágot ,mogyoró vajas shaket :D (mert említettem h szeretem) heti 200km-t utazik értem , minden nap( éjjel vak sötétben is :D ) elmondja hogy gyönyörűnek lát,úriember, kedves, megvannak a szeretet pillanatok is , amikor csak úgy nézzük egymást, és èrezzük hogy boldogok vagyunk, volt hogy több óra is eltelt csak úgy egymást nézve .
Csak éppen szóban nem mondja, hiába kérdezem.!
12:37 -és kommentelő!
Köszönöm!
Ez van bennem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!