Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ez a szerelem előjele?
Buta kérdés, de eddig még nem éreztem hasonlót.
Van egy nő, akivel rendszeresen találkozom a munkám miatt, de alig ismerem.
Mégis ha a közelemben van hevesebben ver a szivem, de mégis mintha nyugodt lennék közben.
Ilyenkor mindig csak rá tudok gondolni, még az elkövetkező órákban is. Arra vágyva, hogy jobban megismerhessem.
Külsőre nem is az esetem, legalábbis más mint az eddigi nők akikkel dolgom volt, mégis gyönyörűnek tartom.
Teljesen elgyengülök amikor róla gondolkodom.
Tehát elég furcsa, eddig azt hittem csak úgy lehet bele szeretni valakibe, hogy alaposan ismerem, de itt tényleg csak minimális kommunikáció volt/van köztünk.
Ez már szerelem vagy annak az előjele vagy csak bebeszélem magamnak?
Nagyon furcsa és egyben rossz is, mert teljesen elvonja a figyelmem, mégis boldog vagyok már csak attól is ha rá gondolok.

Megválaszoltad a kérdést te magad is. Hiába nem az eseted, mégis vonzódsz hozzá a hibái ellenére is.
Arra vágysz,hogy több legyen köztetek, szeretnéd őt jobban megismerni stb. Ez az a plusz.. és ezek az érzések akaratlanul előtörnek benned úton útfélen. Ez az érzés kell hozzá,hogy megszeresd, elköteleződj mellette. Nálam ha nincs meg ez vonzalom én bele sem megyek a kapcsolatba.

#1 Igazából, nem is látok benne hibákat, legalább nehéz leírni, meg alapvetően nincs tökéletes ember, de külsőleg annak ellenére is jobban tetszik mint bárki eddig, hogy nem is az esetem.
Amúgy eddig nekem még pont nem is volt olyan kapcsolatom ami szerelmen alapult volna. Hamar tönkre is ment mind.
Akiket pedig kedveltem eddig, mindig volt egy erős szexuális vágy, itt ezt már csak sokadlagosnak érzem.
#2 Igazából lehet neki is szimpatikus vagyok, legalábbis bizonyos jelekből ezt a következtetést vontam le, de lehet csak bebeszélem magamnak.
Talán megpróbálok vele beszélgetni, független a munkától, nagyon nem akarom egyből letámadni.

A második válaszában van valami, fogadd meg a tanácsát.
Minél hamarabb derítsd ki hogy tetszel-e te is neki, ha eddig nem lett volna egyértelmű, mert ha nagyon belehabarodsz úgy, hogy ő ezt nem viszonozza, az nagyon de nagyon rosszul fog esni. Ne késlekedj sokat, azért ajtóstól se ronts a házba, nem tudom mióta ismeritek egymást, de ne várj rá éveket:)Jobb túl esni ezen mégha elutasít is. Hamarabb túl leszel rajta, a lényeg ne éld bele magad túlságosan...
#4 Kb. 4 hete ismerem, tehát nemrég, de elméletben csak fél évet fog velünk dolgozni, tehát sokáig nem is húzhatom.
Igazad van neked is, igyekszem akkor majd dumálni vele, esetleg elhívni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!