Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerethetünk másodjára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethetünk másodjára ugyanabba az emberbe?

Figyelt kérdés
az en tezisem az, hogy ketszer ugyanabba az emberbe nem szerethetunk bele. tehat mondjuk egy szakitas utan, plane, ha csunyan valt el a ket fel, es mar eltelt azert valamennyi ido - tehat megtortent a "felejtes" folyamata -, lehetetlen, hogy meg egyszer beleszeressunk valakibe. amit annak velunk, hogy "elojottek a regi erzelmek", valami mast jelent. nosztalgia, vagy epp nincs mellettunk mas..

2017. okt. 13. 06:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én gondoltam már ilyenre :) én szerintem IGEN....én képes volnék ra a múlt v kiben még meg marad. ::)) talán v kinek meg ez fontos.
2017. okt. 14. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!