Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetünk másodjára ugyanabba az emberbe?
Azt nem fogom fel ezt miért nem tőle kérdezed ? Az a lényeg ő mit gondol és nem más !
2017. okt. 13. 07:14
Igen, ugyanúgy lehetséges mint bármi. Ezt előhozhatja egy találkozás, egy ölelés egy csók akár, még hosszú külön töltött hónapok után is
2017. okt. 13. 07:21
A szerelem,mint agyban végbemenő kémiai folyamat ugyanazzal az emberrel nem ismétlődik.
Az erős szeretet és szexuális vonzalom,intimitás,mint érzés már ismétlődhet.
2017. okt. 13. 07:42
Azok az emberek akik itt kerdeseket tesznek fel es kapnak ra valaszt pl igen, nem, igen utal, nem szeret. Ezek alapjan dontenek a dolgokrol, vagy zarjak le a dolgokat az eletben? Mert valaki egy kapcsolatot vkivel ugy elte meg ahogy es ez alapjan megirja a valaszt pl nem, akkor az mar mindenkinel ugy lesz v mi? :) vagy mert sokan igent irnak akkor abbol lehet kovetkeztetni barmire is? Bocs de ez kicsit rohejes es szánalmas mar.
Vagy kapcsolatba lepsz az illetovel es kiderul talan h mit erez v gyava maradsz kifogasokat gyartasz es hagyod a fenebe.
2017. okt. 13. 08:03
5/11 A kérdező kommentje:
ugy latszik, k vara felreertettek tobben is :D nem vagyok gyava, nem kell senkit megkerdeznem semmirol, nem egy konkret szemelyrol irtam ki a kerdest, csak altalanossagban, mert vmelyik nap errol beszelgettunk baratnommel, es erdekel, masok hogy velekednek errol. :D
Szerintem lehetséges. Mondjuk nem a rózsaszín ködös elvakult szercsi-lávcsi, de felnőttebb, érettebb módon szerintem lehetséges.
Én azt gondolom, hogy tartós kapcsolatban is újra és újra bele kell, hogy szeress a másikba, ettől nem lesz lapos egymás mellett élés a kapcsolat.
2017. okt. 13. 09:19
Volt egy nagy szerelmem, alig 20 évesen. Nagyon szerettem, benne volt valami plusz ami a többiben nem. Aztán én hagytam el végül, mert elköltöztem. Utána nem is tartottuk a kapcsolatot, mindkettőnknek családja lett, gyerekekkel. Aztán a sors úgy hozta, hogy 13 év után újra találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, és bizony igen erős mértékben újra fellángolt a szerelem. Érettebb fejjel az érzés is mélyebb és érettebb volt. Már azt terveztük, hogy együtt folytatjuk az életünket, de a sors megint elválasztott minket. Szeretem a férjem, boldog életem van, de őt soha nem felejtem őt el, a szívem mélyén marad életem végéig. Ő volt életem szerelme. Ha mégegyszer össze hozna minket a sors, biztos vagyok benne hogy harmadjára is bele tudnék szeretni.. de akkor már nem engedném el... :(
2017. okt. 13. 09:36
Van rá példa de nagyon ritka. Nekem volt egy szeretőm, egy évig tartott a kapcsolat aztán családi okok miatt szakítottunk. 16 év után újra találkoztunk, egymásba szerettünk és feleségül vettem.
A legtöbb exemmel szakítás után ha előfordult összeborulás az csak a szexről szólt.
2017. okt. 13. 10:27
Szerintem minden hosszútávú kapcsolat ezen alapszik. Nyilván nem mondom, hogy az elmúlt 8 év során ugyanolyan intenzitással voltam belezúgva a férjembe, mint az elején, de vannak periódusok, amikor igen. Éppen ez tartja össze olyan sokáig a párokat, teszünk a másikért, új oldalunkat mutatjuk meg a párunknak, és ezzel újra meg újra beleszeretünk a másikba. :)
2017. okt. 13. 11:58
Ahogy 9-es írja, úgy igen. De ha elmúlik a szerelem, s annak minden fájdalmát átéljük, akkor nem.
2017. okt. 14. 12:47
Kapcsolódó kérdések: