Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Most jöttünk össze másodjára.
Figyelt kérdés
De nem érzem jól magam pillanatnyilag ebben a kapcsolatban annak ellenére hogy szeretem. Több mint egy évet voltunk együtt utána szakítottunk. Most pedig egy hónapja vagyunk együtt. De valami nem jó..2012. dec. 19. 18:22
2/7 A kérdező kommentje:
kicsit korai lenne
2012. dec. 19. 18:42
3/7 anonim válasza:
Nekem a masodik esely mar nem tartott soha sokaig. Az mar nem olyan sajnos...en nem eroltettem .
4/7 anonim válasza:
Azt szokták mondani hogy a káposzta is melegítve jó..hát ebbe az esetbe ez nagyon nem így van...én is estem ebbe a hibába..hogy kezdjük újra,más lesz stb...jah kb 1 hétig utána minden ugyan olyan...és ilyenkor nem magadba teszel kárt hanem a másik félben hogy még áltatod dolgokkal,ő meg még hiszi hogy él ez az egész..ezzel sokkal nagyobb fájdalmat okozol neki...engedd el,hagyd hogy mással legyen boldog!!!!!
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem véletlenül szakítottatok. Lehet utána próbálkozni, de ha már eltörött benned/bennetek valami, akkor nehéz lehet ezt helyrehozni.
Egy kapcsolatért sokat kell tenni, először is beszéljétek meg ezt a dolgot közösen, keressetek megoldást, ha tényleg szeretitek még egymást, akkor menni fog; vagy fejezzétek be, ha valóban nem vagytok boldogok. De ne egymás háta mögött intézzétek ezt, hanem közösen!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem abba a helyzetbe kerültem hogy "se veled, se nélküled".Köszönöm az eddigi válaszokat.
2012. dec. 19. 19:36
7/7 anonim válasza:
4es. azt szokták mondani, hogy csak a káposzta jó felmelegítve. Ami egészen mást jelent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!