Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikortól kezdjek aggódni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól kezdjek aggódni, ha a párom nem mondja, hogy szeret?

Figyelt kérdés

Lassan másfél hónapja vagyunk együtt. Én már teljesen beleszerettem. El is mondtam neki, mert nem bírtam ki, mire ő annyit mondott, hogy ő is nagyon kedvel, de nem szokott ilyen gyorsan szerelmes lenni. Mikortól aggasztó, ha ő nem mond ilyesmit? Többet nem hoztam szóba ezt a témát, de nagyon bánt, hogy ő nem beszélt még semmilyen hozzám fűződő érzéséről. Lehet, hogy ez hülyeség, de nem tudom, mennyire normális ez azok szerint, akik szintén nehezen esnek szerelembe?

Nagyon kedves és törődő velem, szinte minden szabad idejét velem tölti, tehát komolyan vesz, csak nem mondta még, hogy szeret.

2017. okt. 11. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja és még egy. Gondolom a szüleid sem másfél hónap után kezdték el mondogatni.
2017. okt. 11. 18:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs okod aggódni a leírtak alapján. Valószínűleg ő teljesen más személyiség, más háttérből jön. A férfiak egy részének amúgy is nagyon nehéz az érzelmeiről beszélni. Legyél türelmes.
2017. okt. 11. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi nem mondtuk kb. egy évig, bár aztán egy időben kezdtük el mondani. Van egyébként, akinek nehezére esik kimondani, még ha úgy is érzi. Én is ilyen voltam, hogy eleinte csak leírni tudtam, aztán belejöttem :D
2017. okt. 11. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi februarban jottunk ossze es juliusban mondtuk eloszor egymasnak. Enis mondtam volna hamarabb, de nem mertem, ha o nem mondta. Amugy nem a szavak a fontosak, hanem hogy erezd, hogy szeret es torodik veled.
2017. okt. 11. 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Holnap reggel 8tól, előbb semmiképp, hogy rendesen ki tud pihenni magad.
2017. okt. 11. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Kbaszott nők... Szörnyű...
2017. okt. 11. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedvel... :D Én a barátaimat kedvelem. Kapcsolatba meg nem is kezdek senkivel, ha valamit nem érzek a másik iránt.

Amúgy, ezt nem lehet a másikból kierőszakolni, a te viselkedésed is marha idegesítő, hogy gyártod a problémát. Hány évesek vagytok ti?

2017. okt. 12. 11:46
 18/18 anonim válasza:
Pont ilyen helyzetben voltam en is a baratommal akivel mostmar egy eve vagyunk egyutt.Kapcsolatunk elejen azt sem tudtam mit erez irantam,mondta ,hogy kedvel aztan kis ido mulva ,hogy fontos vagyok neki de eloszor en mondtam ki ,hogy szeretem 3 honap utan amire o nem mondott semmit.Nagyon rosszul esett de turelmesen vartam ,mert nem mindig a szavak a fontosak.Kb.ra egy hetre ,hogy mondtam neki eljott a varva vart pillanat,kimondta o is.Amugy kapcsolatunk elejen o is azt mondta hogy nem erti hogy lehet valaki egy honap alatt szerelmes.Szerintem mindenkinek meg van a ritmusa milyen hamar szeret valakibe vagy mar megjarta a multban csunyan es esetleg ovatosabb.Mostmar ott tartunk ,hogy szinte minden nap irjuk vagy mondjuk egymasnak szoval helyzetek es helyzetek.Amugy hany evesek vagytok?
2020. okt. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!