Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól kezdjek aggódni, ha a párom nem mondja, hogy
szeret?
Figyelt kérdés
Lassan másfél hónapja vagyunk együtt. Én már teljesen beleszerettem. El is mondtam neki, mert nem bírtam ki, mire ő annyit mondott, hogy ő is nagyon kedvel, de nem szokott ilyen gyorsan szerelmes lenni. Mikortól aggasztó, ha ő nem mond ilyesmit? Többet nem hoztam szóba ezt a témát, de nagyon bánt, hogy ő nem beszélt még semmilyen hozzám fűződő érzéséről. Lehet, hogy ez hülyeség, de nem tudom, mennyire normális ez azok szerint, akik szintén nehezen esnek szerelembe?
Nagyon kedves és törődő velem, szinte minden szabad idejét velem tölti, tehát komolyan vesz, csak nem mondta még, hogy szeret.
Én sem momdom soha a lánynak akivel élek hogy szeretem. Mert nem akarom, és nem is érzem. Ennek ellenére adok neki ami tőlem telik. Lehet nálatok is ez van. Nem várhatid el hogy a másik ember ugyanazt érezze mintte. Ellenben elfogadod amit ad és örülhetsz neki. Vagy nem elégszel meg és akkor ebben a hiábavaló elvárásban teszed tönkre azt ami van.
2017. okt. 11. 17:20
2/18 anonim válasza:
hány évesek vagytok? :D
2017. okt. 11. 17:25
3/18 anonim válasza:
Soha.
Annyira megnézném, hogy pl a nagyszüleim (mindkét páros!) hogy voltak együtt 47 évet és a másik páros hogy van együtt 58 éve, hányszor mondják hogy szeretik egymást. Vagy a szüleim is megvannak 32 éve, mégis túlélik a mindennapokat enélkül. Miközben nagyon jól megvannak és mind egyenként több gyereket neveltek fel.
Ezekhez képest tényleg átérződik, hogy egy kemény 1,5 hónapos kapcsolatban mekkora hatalmas szükség lehet a "Szeretlek" kimondására. Lehet kevesebb hollywoodi filmet kellett volna nézni? :OOO
2017. okt. 11. 17:26
4/18 A kérdező kommentje:
Az én szüleim is 30 éve vannak együtt és minden nap mondják egymásnak. Nekem ez volt a példa. Elhiszem, hogy másnak nem, de attól még nehéz elképzelni, ezért kérdeztem, hogy mások szerint mennyi ideig normális, ha semmiféle vissza csatolást nem ad az érzéseiről.
2017. okt. 11. 17:30
5/18 anonim válasza:
Azt áruld már el, hogy miért hívtok kapcsolatnak egy olyan dolgot, ahol nincsen szerelem mindkét fél részéről??? A párkapcsolat elengedhetetlen feltétele a szerelem. Enélkül nem párkapcsolat. Olyan pedig nincs, hogy "idő kell" a szerelemhez. Vagy van, vagy nincs. De nem fog "kialakulni". Ez egy baromi nagy hülyeség.
2017. okt. 11. 17:34
6/18 anonim válasza:
Nézd még nagyon az elején vagytok plussz ő még nem ugy érez ahogy te .Neki idő kell .Majd ha kb 5honap mulva sem mond semmit akkor megemlitheted hogy téged ez zavar te ezt igényled .
2017. okt. 11. 17:34
7/18 kén_ válasza:
Az érzéseit kimutatni elsősorban a tetteivel kéne, hogy tegye egy férfi, szerintem. Én nem rég léptem ki egy hosszú kapcsolatból, és biztosra veszem, hogy nem tudnám az első 2-3 hónapba kimondani ezt a szót. Ettől függetlenül a tetteimmel, viselkedésemmel kimutatnám az érzéseimet. Ha ő is kimutatja - márpedig azt mondod kedves, törődő, és érzed hogy komolyan vesz -, akkor ő is kifogja mondani. Neked kell érezned, hogy beléd szeretett e, vagy sem. Nem nekünk. Szóval ez alapján szerintem neked kell azt is érezned, hogy mikortól kezdhetsz el aggódni.
2017. okt. 11. 17:35
8/18 anonim válasza:
Szerintem amíg a tetteivel kimutatja, addig nem érdemes aggódni. Nekem nőként semmit nem jelentenek a szavak, nem ez a szeretetnyelvem, így az se zavarna, ha soha nem hallanám.
2017. okt. 11. 17:45
9/18 anonim válasza:
Ezzel annyi a probléma, hogy akiben pár találkozás után nem mozdul meg a szerelem a másik iránt (pláne ha másfél hónap kapcsolat után se), akkor nem is fog. Pont, hogy az első pár hónapban kellene intenzív szerelemnek lennie, meg rózsaszín ködnek. Nem pár hónap után majd kialakul meg hasonló baromságok.
2017. okt. 11. 17:53
10/18 anonim válasza:
4:
Talán a szüleid nem külső nyomásra mondogatják egymásnak, hanem mert olyan fajta nyitott személyiségek, akiknek ez természetesen jön.
Most képzeld el, hogy vannak a világon (nemtől függetlenül) olyan emberek, akiknek nem az a szeretet, szerelem mércéje hogy ezt állandóan mondogatják a másiknak. Akkor is ha üres az egész. Tényleg erre vágysz? Ha a másik mondjuk olyan, aki nem ilyen fajta extrém nyitott ember, akkor is állandóan erőltesd ki belőle ezeket a szavakat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!