Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Kezdjek aggódni? Vagy mit csináljak? 16L
Nem ismerem a barátodat , de amikor a barátnőmmel együtt voltunk , akkor nekem ő volt mindenben az első. Természetesen az udvariasság meg volt és én is segítettem , ha láttam , hogy probléma volt... Ha tényleg ráírogat és így viselkedik , akkor el kellene gondolkodnod főleg 2 év után , hogy tényleg szeret-e a srác...
Ha bármi segítség kellett a barátnőmnek mindig ott voltam , segítettem , mellette álltam. :)
Ez a Te döntésed! Próbáljatok leülni beszélgetni , mondd el mi bánt. Ha nem tartja tiszteletben , akkor nem érdemel meg...
Bár pont én beszélek , aki mindent megtett és még is kidobtak a kukába. :)
Ha van kedved írni , kérdésed van írj privátban! :)
Inkább 5. keréknek, kocsiban nem? Az a pótkerék. Vagy te akarsz lenni a tricikli? :D
Nézd, a srác már nem érdeklődik irántad, sajnos rád unt. Vígasztalásért írj rám!
Hát ilyen ez a tiniszerelem.. :))
Majd kinövitek... kis csipsz@@rok vagytok még..
Próbálj meg leülni vele és higgadtan megbeszélni. Ha ez nem sikerül mert nem lehet vele, akkor szerintem add útját, jobbat érdemelsz ennél. Nem lehet hogy megbántottad valamivel?
Ezek alapján nem úgy látom hogy kölcsönös lenne a vonzalom, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!