Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit szólnátok, ha egy nő?

Figyelt kérdés
Szerelmet vallana nektek ,facen leírná nektek az érzéseit. Ti egyedüliek lennétek,valamennyire ti is kedvelnétek a nőt. Mit szólnátok?
2017. okt. 8. 20:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jelenleg együtt dolgozunk,még 3 hétig,addig nem akarok semmit se lépni. Miután elmentem onnan ,akkor akarok lépni,mert nem akarom elveszíteni őt.Nagyon megkedveltem őt. Szerintem neki is tetszem,de valamiért egyikőnk se lép,néha olyan fura.
2017. okt. 8. 20:38
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
Talán mert A FÉRFINAK KÉNE LÉPNI! Szégyen mikor egy hülye picccsa rohan a pasi után. Az vagy kineveti vagy kihasználja és eldobja! Senkinek nem kell ilyen nő!
2017. okt. 8. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Ezt tini kategóriába kellett volna tenni... Amúgy én biztos megszeppennék, még akkor is ha esetleg kölcsönös a szimpátia.Ilyet NE CSINÁLJ! Ha tetszik és akarsz tőle valamit hívd el valahova -ha igent mond- mond el neki hogy kedveled. A többi meg alakul idővel. Letámadni nem kell, később megbánnád a dolgot. 28/F
2017. okt. 8. 20:40
 14/21 A kérdező kommentje:
12 -es ki rohan utána mégis elmondanád??!
2017. okt. 8. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalnam, hogy ezt a modszert valasztja.

Függetlenül az en erzeseimtöl, szerintem, minden esetben jobb az ilyet elöben mondani.

2017. okt. 8. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem se a facebook erre a legjobb fórum. Tudom, hogy egyszerűbb, meg ha nem jön össze akkor sem olyan ciki facebookon olvasni a visszautasítást, mint élőben meghallgatni. De szerintem is személytelen. Igaz én nő vagyok, de én is szivesebben fogadnám, ha élőben beszélnénk ilyen dolgokról. Ugyanakkor szerintem ha nekem is nagyon tetszene az illető, akkor nem biztos, hogy zavarna a facebook vallomás.
2017. okt. 8. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Tegye, tetszene. Ma már nem ciki, ha egy nő kezdeményez.
2017. okt. 8. 21:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Hívj el valahova!
2017. okt. 8. 21:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam így,mert nem érezném magam kellemetlenül,hogy leírom azt hogy szeretlek,mintha élőben mondanám el neki és esetlegesen utána elküldene a francba ,így nem lenne annyira égő nekem,meg max akkor utána nem látom többet.
2017. okt. 8. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:
De egyébként nemet is nehezebb élőben mondani szerintem, mint facebookon. Ami egyrészt jó, mert valószínűleg nem küld el melegebb éghajlatra, viszont nehogy csak azért mondjon igent, mert élőben nem mert visszautasítani.
2017. okt. 8. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!