Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mit szólnátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit szólnátok ilyen üzenethez?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy lánytól kapnátok,akivel ismerkedtetek.

"Szia! Én sokat gondolkodtam ezen az egészen,sajnálom,hogy így alakult.Vagyis nem igazán értelek...

Ezt viszont még szeretném veled megosztani,mert szeretném ,hogy tudd,én tudtalak volna téged szeretni,ígérem többet nem kereslek.. Légy boldog ,szia"

Mit gondolnátok,ha kapnátok egy ilyen üzit?

2017. jún. 30. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha akartam valamit a lánytól, akkor azt gondolnám, hogy ezt jól elcsesztem. Ha meg nem, akkor meg azt, hogy hála Istennek, megszabadultam tőle.
2017. jún. 30. 15:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak szexelni akart vagy nem azt nem tudom. Rájönnétek,hogy szerelmes belétek a lány?
2017. jún. 30. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, hogy én is tudtam volna szeretni, de ezt most vagy csak leláttamozom és hagyom a fenébe vagy magyarázhatom hiába bármit is kell. o_o

30/f

2017. jún. 30. 15:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Visszaírnátok?
2017. jún. 30. 15:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Mivel részleteket nem tudok egy kb "te most miről beszélsz"-re tellne. Voltak értékelhető jelzések amik felett átsiklottál ? Vagy mik voltak az előzményei ennek ?
2017. jún. 30. 15:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha én is eltudnék képzelni veled valami többet, akkor igen.

Visszaírnék.

2017. jún. 30. 15:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Talán értem.

Kérdező, aki a lány, levelezett egy fiúval. Ő beleszeretett, de a fiú csak szexet akart. Most azon gondolkozik, hogy ha elküldené a fenti levelet, akkor esetleg a fiú a fejéhez kap, rádöbben, hogy ez a lány szerelmes belé, és innentől kezdve nem csak szexet fog akarni, hanem ő is szerelmes lesz.

Eltaláltam?

2017. jún. 30. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy el tudta volna képzelni, hogy idővel érzelmei is lettek volna feléd. Csak valószinűleg a jelenlegi stádiumban ezt még nem tudta határozottan kijelenteni (valszeg a szex belobbantotta volna a lángot vagy legalábbis ő erre számitott volna). Vannak, akik a szexxel automatikusan kötődni kezdenek.
2017. jún. 30. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Kitörölném, és Tyrianoznék tovább.
2017. jún. 30. 16:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha egy lany szeret tok mindegy mit irsz neki, a veget valtoztasd meg azert "legy boldog szia"? Inkabb ird hogy megha nem is lehetek az eleted resze tobbè megis boldog eletet kivanok neked
2017. jún. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!