Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok ilyen üzenethez?
Mondjuk egy lánytól kapnátok,akivel ismerkedtetek.
"Szia! Én sokat gondolkodtam ezen az egészen,sajnálom,hogy így alakult.Vagyis nem igazán értelek...
Ezt viszont még szeretném veled megosztani,mert szeretném ,hogy tudd,én tudtalak volna téged szeretni,ígérem többet nem kereslek.. Légy boldog ,szia"
Mit gondolnátok,ha kapnátok egy ilyen üzit?
Azt gondolnám, hogy én is tudtam volna szeretni, de ezt most vagy csak leláttamozom és hagyom a fenébe vagy magyarázhatom hiába bármit is kell. o_o
30/f
Ha én is eltudnék képzelni veled valami többet, akkor igen.
Visszaírnék.
Talán értem.
Kérdező, aki a lány, levelezett egy fiúval. Ő beleszeretett, de a fiú csak szexet akart. Most azon gondolkozik, hogy ha elküldené a fenti levelet, akkor esetleg a fiú a fejéhez kap, rádöbben, hogy ez a lány szerelmes belé, és innentől kezdve nem csak szexet fog akarni, hanem ő is szerelmes lesz.
Eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!