Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mit szólnátok egy...

Lányok, mit szólnátok egy tábor után ilyen üzenethez a semmiből?

Figyelt kérdés

voltatok egy tánctáborban, ilyen 300 ember társaságában. Egy fiú rátok ir :

szia, bocsi hogy igy ismeretlenül rád irok. Nem ismejük egymast, de lattalak multheten a wellness-en. Sajnos ott nem tudtunk beszélgetni, mert mindig társaságban voltál, és nem találkoztunk órán. Nagyon tolakodó lenne megkérdezni, hogy hová fogsz menni legközelebb bulizni? Igazából meg szeretnélek ismerni közelebbről

amugy tipokusan az a csendes, megszeppenős szerény lányka, könnyen lehet hogy sosem mer majd válaszolni

2015. máj. 5. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
én anno örültem volna az ilyennek
2015. máj. 5. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom te vagy a fiú aki ráírt.

Szerintem abból a 300 emberből nem te vagy az egyetlen. :D

3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, mehet.

A bulit hagyd ki belőle, máshol is lehet ismerkedni.

Még valami... sokszor a fiúk hajlamosak azt hinni, hogy egy lány azért nem válaszol, mert félénk. Az esetek többségében pedig akkor, ha a fiú nem érdekli őt.

L20

4/7 anonim ***** válasza:
Korrekt szöveg,ha nem válaszol vissza,az az ő baja :)
2015. máj. 6. 00:00
 5/7 A kérdező kommentje:
épp ezért nehéz ilyen levelet megírni. Miért egy képem alapján kell eldöntenetek, hogy nem lennék jó férjnek?
2015. máj. 6. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A "közelebbről megismerni" helyett mást írj, enne olyan "csak dugni akarok" fennhangja van
2015. máj. 6. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
én nagyon örülnék
2015. máj. 6. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!