Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szólnátok, ha egy nő?
Figyelt kérdés
Szerelmet vallana nektek ,facen leírná nektek az érzéseit. Ti egyedüliek lennétek,valamennyire ti is kedvelnétek a nőt. Mit szólnátok?2017. okt. 8. 20:10
2/21 anonim válasza:
várom :)
na jó annyira nem is
hát nem olyan gáz
3/21 anonim válasza:
Nyilván mondanám hogy randizzunk aztán majd meglátjuk.
Minden éppeszű férfi ezt mondaná.
4/21 anonim válasza:
Először is kérnék egy nap gondolkodási időt de valószínű lenne, hogy adnék neki esélyt.
5/21 Heart of Darkness válasza:
Én örülnék neki de félnék tőle, hogyha belevágok egy ilyenbe akkor teljesen tönkre fogok menni. Úgyhogy szeretnék szép lassan haladni.
6/21 A kérdező kommentje:
1 miért néznéd hülyének??!
2017. okt. 8. 20:19
7/21 anonim válasza:
Ez sok mindentől függne, pl. be is jön-e nekem, vagy nem ért-e korábban valami iszonyatosan nagy csalódás, ami miatt félnék nyitni az illető felé.
8/21 anonim válasza:
Nőként szólok bele, de szerintem ne vallj Facen szerelmet. Az olyan személytelen.
Hívd el előbb valahova!
22/N
9/21 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, mert nem vagyok a fészen.
10/21 anonim válasza:
Mert egyik lányismerősömmel sem vagyok olyan kapcsolatban, hogy indokolt legyen egy szerelmi vallomás, hiszen nem is ismerhetnek úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!