Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan közöljük a nővel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljük a nővel, hogy jó lenne azért ő is beszállna a költségekbe?

Figyelt kérdés
Pl. közös wellnesshétvégénél. Mert azért egyedül fizetni sokba van.
2017. okt. 8. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

En azon rohogok, hogy egyesek itt mar dobnak a lanyt, ha az el mereszel fogadni egy dragabb ajandekot a masiktol XDDD

Teny, hogy nem a legolcsobb ez a wellnesshetvege amit leirtal, de nem gondolom, hogy evi egyszer egy ilyen kiadas hazavagna egy felnott, dolgozo embert. De siman meg lehet mondani, hogy te kineztel szilveszterre egy helyet, ennyi es ennyi lenne PER FO. Ebbol azert eleg egyertelmu, hogy nem ajandeknak szanod, habar megjegyzem, a szilveszter nincs olyan messze a karacsonytol, szoval akar ajandek is lehetne, legalabb nem kell mast kitalalnod.

2017. okt. 8. 19:53
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

Hát, egy jó társasággal még mindig jobb az a hely, mint egy méregdrága wellness. :)

Egyébként meg mit rinyálsz itt, hogy menjen felesben? Minek ilyen drágán szilveszterezni? Ja, hogy ekkorák az igényeid? Akkor meg ne csodálkozz, ha a csaj azt mondja, hogy bocsi, erre nincs pénzem!

2017. okt. 8. 19:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

ui:

"Ha már az ünnepeknél vagyunk, nem maradhat ki a szilveszter sem. Ha mint tulajdonnévről beszélünk, akkor a nagybetűs változat a helyes, míg ha december 31-re gondolunk, akkor kicsivel írandó: szilveszter."

[link]

2017. okt. 8. 19:57
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szépen megmondod neki, hogy erre gondoltál szilveszterre, de csak akkor tudod bevállalni, ha felesbe fizetitek, mert nincs az egészre elég pénzed. Ennyi!

Hogy létezik, hogy együtt vagy valakivel, és egy ilyen alapvető dolgot nem tudsz magadtól a tudtára adni, csak segítséggel?

2017. okt. 8. 20:01
 15/26 A kérdező kommentje:

"a csaj azt mondja, hogy bocsi, erre nincs pénzem"

Lenne neki is rá pénze meg nekem is. Mindketten dolgozunk minimálbér feletti pénzért. Csak mégsem akarom azt, hogy később meg majd tök természetes legyen, hogy én fizetek mindent.

2017. okt. 8. 20:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát basszus közössen tervezzétek meg, lehet, ő máshova menne. Ha már a felét ő fizeti, akkor had szóljon bele, hogy hova akar menni.

Mond meg neki, hogy szeretnél szilveszterkor wellneszezni, ő mit szól hozzá, mennyit tud megengedni magának. Aztán ez alapján keressetek helyet.

2017. okt. 8. 20:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Igaza volt annak aki azt válaszolta hogy addig nyújtózkodj amíg a takaród ér..mar ha ajándékba gondoltad (azt nem illik felesbe kérned ha te ajanlod fel hogy elvliszed valahova)..ha pedig ezt feldodnád mint ötletet hogy "figy' ezt meg ezt találtam ki szilveszterre,de egyedül kicsit húzós lenne,szóval ha neked belefér, beszállhatnál a költségek egy részébe)" akkor rendben van, mert közösen mentek el valahova,akkor ne csak te fizess.. szóval minden a tálaláson múlik :(
2017. okt. 8. 20:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Közös tervezés lesz természetesen. Október végén találkozunk újra, akkor beszéljük meg. Csak az én javaslatom írtam le.
2017. okt. 8. 20:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Mosolygós smilet akartam nyomni sorry, de ez most egy ilyen lonely day úgy néz ki :)))))))))
2017. okt. 8. 20:11
 20/26 anonim ***** válasza:
36%

minek neked wellness ha nincs pénzed rá?

ez olyan mint ahogy az egyik ismerősöm szokta cinkelni az alkalmazottait:

"ügyi vagy, ha lesz pénzed vehetsz magadnak egy sört"

2017. okt. 8. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!