Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így "versenyezni" a szeretöm feleségével?
Majd kb 8-10 évig dugogat téged, te meg ott maradsz majd 30 sokévesen gyerek és család nélkül.
Ezt végiggondoltad?
Már bocsika de te ettől vagy boldog ? A felesége a mindene. Csak lehet a szex nem olyan mint amit a pasi szeretne erre ott vagy neki te. Soha nem hagyja el az asszonyt és téged sem vállal fel.
Csak gondolj bele hogy ha te lennél a feleség és kiderülne hogy van egy harmadik neked hogy esne ?? Szarul ?? Mert egyszer minden kiderül. És hidd el ha ők szétmennek te akkor sem leszel befutó.
Mellesleg tudod hogy ők hogy élnek. Akkor miben akarsz versenyezni a feleséggel? Ő nem is tud rólad... Na menj ki és fuss egy pár kört,persze versenyezz ...kèpzelj oda egy futó társat..vicc vagy...
Kérdező, ledöbbentem ahogy olvastalak, ezt mintha én írtam volna. Csak mi négy éve vagyunk együtt. Nem mond egy rossz szót sem a feleségéről, jól elvannak egymással, 23 éve házasok. Bizonytalan a jövőt illetően, nem tud dönteni. Eleinte teljesen elzárkózott attól, hogy elváljon. Ma már másképp gondolja. De még nem döntött. Engem szeret, volt hogy kidobtam, de nem enged el. Én sem tudom őt. Azt mondja szeteti a feleségét is, de másképp, és nem akarja megbántani, fél hogy mi lesz vele. Mind a hárman kb egyidősek vagyunk, 50 felé.
Én kételkedek abban amit mond. Nem hiszem hogy szereti, akit szeretsz, annak nem tudsz négy évig hazudni, becsapni. Munka után nem haza siet, velem van. Többet tudok róla, mint a felesége. Teljes az összhang közöttünk, egész nap üzenetek jönnek-mennek, tudunk egymásról.
Kérdező, esetedben sem hiszem, hogy annyira szeretné a feleségét. Ilyen nincs. Szereti de egy éve becsapja, hazudik? Csupa ellentmondás. Szerintem csak kényelmmesebb neki így, fél színtvallani. A pasik gyávák😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!