Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen van egy fiu aki nagyon bejon nekem. Van eselyem? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
Facebookon nagyon sokat beszelunk meg tok rendes velem, eloben viszont csak mosolyog meg nezeget, es ha a haverjaival van a haverjai is furan nezegetnek engem.
Volt egy erdekes szituacio, mikor meglattam hogy egy lannyal van es o is eszrevett engem hirtelen elkezdte olelgetni a lany derekat de csak miutan eszrevett...Lehet hogy feltekennye akart tenni?Vagy en kepzelek tobbet ebbe az egeszbe?
2017. okt. 2. 23:07
1/2 anonim 

válasza:

Minek kell neked olyan pasi, aki játszmázik veled? Akkor inkább a tini kategóriába írd a kérdést, mert ha korban már nem is, de érzelmi intelligencia hiányában mindenképp oda való vagy.
2/2 anonim 

válasza:

Beszélj vele.... te kis egyetemista baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!