Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van rá, hogy egyetemen megismerjek egy rendes lányt?
Nekem van elég sok tapasztalatom, 4 éve tolom az egyetemi ipart. Rövid leszek (megpróbálok) és tömör:
1. A világ legnagyobb tévhite, hogy az egyetemeken több az értelmes csaj, ez egy akkora hazugság amekkorát még nem hallottam! A többségnek annyi agya van mint egy zokninak. Ez azért is van mert az ottnai lányok elég nagy hányada valami tücsök-szakon van, amihez nulla agy is elegendő.
2. Az egyetemen a legtöbb csajt könnyű felszedni, de kb. annyit is érnek (2 hetente más pasijuk van)
3. Engem nagyon taszított hogy mennyire primitívek az egyetemi csajok. Káromkodnak mint egy fiú, seggig leisszák magukat és tényleg, én nem tudok olyan rondán viselkedni, ahogy ők szoktak. A legtöbbről a "vadparaszt" jelző jut eszembe.
4. Az egyetemeken vannak értelmes, csendes lányok is, na ők kb. 10%, és őket észre sem lehet nagyon venni, max este könyvtárban (mert ugye a többi 90% este már bulizik).
5. Igen, lehet, hogy az egyetemen megtalálod az igazit, de kicsi rá az esély, vagy akkor nagyon kell keresgélned. Én évek óta elvből nem járok egyetemista lánnyal, röhögjetek ki, de bárhol máshol, még egy középsuliban is sokkal értelmesebb lányokat talál az ember mint egyetemen.
Még egyszer mondom, ez egy hatalmas tévhit, hogy egyetemen több az intelligens lány, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam!
De azért sok sikert!
23/f
Ja nekem is ezt mondják....igaz én még nem vagyok egyetemista.
Különben nem igaz,hogy az egyetemen nincsenek rendes lányok,majd ha ott tartok összefutunk és meglátod,hogy vannak:)
15:18 véleményét én is alátámasztom a főiskolai évek tapasztalatában!
22/F
15:18---lány vagyok de teljes mértékben egyetértek.Én menyasszonyként mentem egyetemre,de meg kell mondjam fiúkkal lógok együtt(nem azért mert dugok velük).A lányok tényleg borzalmasak.CSak a pia szex és társaik.A fiúkkal legalább értelmes dologról lehet dumcsizni,és a többje tiszteletben tartja hogy van vőlegényem.
Na persze vannak kivételek.de elég kevés.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!