Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélyem van rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van rá, hogy egyetemen megismerjek egy rendes lányt?

Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok az egyetemi csajozással kapcsolatban? Mennyire gyakori, hogy valaki egyetemen összejön valakivel? Vannak-e hátrányai esetleg? Tapasztalatok? Történetek? Minden érdekel! Sokan azt mondják nekem, hogy majd egyetemen megtalálom az igazit...
2009. nov. 1. 12:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még azt is hozzá kell tennem, hogy olyan szakra készülök, ahol a lányok aránya a magasabb (sokkal több lány van, mint fiú).
2009. nov. 1. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát gólyatáborban van rá jó esély, de azért egyébként sem reménytelen.
2009. nov. 1. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van elég sok tapasztalatom, 4 éve tolom az egyetemi ipart. Rövid leszek (megpróbálok) és tömör:

1. A világ legnagyobb tévhite, hogy az egyetemeken több az értelmes csaj, ez egy akkora hazugság amekkorát még nem hallottam! A többségnek annyi agya van mint egy zokninak. Ez azért is van mert az ottnai lányok elég nagy hányada valami tücsök-szakon van, amihez nulla agy is elegendő.

2. Az egyetemen a legtöbb csajt könnyű felszedni, de kb. annyit is érnek (2 hetente más pasijuk van)

3. Engem nagyon taszított hogy mennyire primitívek az egyetemi csajok. Káromkodnak mint egy fiú, seggig leisszák magukat és tényleg, én nem tudok olyan rondán viselkedni, ahogy ők szoktak. A legtöbbről a "vadparaszt" jelző jut eszembe.

4. Az egyetemeken vannak értelmes, csendes lányok is, na ők kb. 10%, és őket észre sem lehet nagyon venni, max este könyvtárban (mert ugye a többi 90% este már bulizik).

5. Igen, lehet, hogy az egyetemen megtalálod az igazit, de kicsi rá az esély, vagy akkor nagyon kell keresgélned. Én évek óta elvből nem járok egyetemista lánnyal, röhögjetek ki, de bárhol máshol, még egy középsuliban is sokkal értelmesebb lányokat talál az ember mint egyetemen.

Még egyszer mondom, ez egy hatalmas tévhit, hogy egyetemen több az intelligens lány, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam!

De azért sok sikert!

23/f

2009. nov. 1. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Ja nekem is ezt mondják....igaz én még nem vagyok egyetemista.

Különben nem igaz,hogy az egyetemen nincsenek rendes lányok,majd ha ott tartok összefutunk és meglátod,hogy vannak:)

2009. nov. 1. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én lányként remélem, hogy az egyetemen megtalálom majd azt a fiút, aki nekem kell. :) Hajrá jövőre! :P
2009. nov. 4. 19:48
 6/10 kolosszus22 ***** válasza:
100%

15:18 véleményét én is alátámasztom a főiskolai évek tapasztalatában!

22/F

2009. nov. 4. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Neked öcsém? NULLA! :) Amíg olyan looser vagy, hogy ilyen helyen kérdezel, hogy megerősítsük a halvány reményedet, addig nem lesz nőd. De ne félj, előbb-utóbb kinövöd, és akad valami a kukacodra. ;)
2009. nov. 4. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól függ, hogy milyen egyetemre jársz, és milyen szakra... A mi egyetemünkön túlnyomórészt normális lányok és fiúk vannak, igaz, többségében nem a 18-20 éves korosztály kerül be, lehet, hogy ez ezért van, de nem 100%. Fontos, hogy ki mit tanul, és hogy tanul-e egyáltalán, vagy pedig egy kamu szakon szerzi meg a kamu diplomáját. No ilyen helyeken, ilyen emberek között nem sok az esély, de kivételek, mint tudjuk mindig vannak. Egyébként lehet, hogy egyetemista éveid alatt találsz valakit, de nem az egyetem berkein belül. Végül is nem mindegy? :) Sok sikert.
2009. nov. 4. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

15:18---lány vagyok de teljes mértékben egyetértek.Én menyasszonyként mentem egyetemre,de meg kell mondjam fiúkkal lógok együtt(nem azért mert dugok velük).A lányok tényleg borzalmasak.CSak a pia szex és társaik.A fiúkkal legalább értelmes dologról lehet dumcsizni,és a többje tiszteletben tartja hogy van vőlegényem.

Na persze vannak kivételek.de elég kevés.

21L

2009. nov. 4. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
76%
egyeteme/főiskolája válogatja. pl. műszaki sulik info/villanymérnök/gépész karán esélytelen vagy, de vannak jóképű, szőrös, részeges bunkók, akiket megdughatsz, míg a hányásukban fekszenek.
2009. nov. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!