Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ez igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ez igaz?

Figyelt kérdés
Egyszer azt olvastam hogy egy férfi csak akkor mondja szex közben hogy "szeretlek" ha úgy is érzi és gondolja.

2017. szept. 27. 16:57
1 2
 11/18 Heart of Darkness ***** válasza:

Miket olvasol te?

Egy alapvetően normális férfiember csak akkor mondja, hogy "szeretlek" ha úgy is érzi és gondolja akár szex vagy akár főzés közben is történjen.

2017. szept. 27. 17:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Szex közben normális ember nem mond ilyet, se férfi, se nő.
2017. szept. 27. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen mondja. Csak nèha a nevet tèveszti el:)
2017. szept. 27. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Én minden nőt "szeretek", aki megengedi hogy a farkam a puncijába tegyem és a szex extázisa közben mondtam már olyannak is, akivel finoman szólva nem gondoltam komolyan.

Szóval részemről ez nem igaz. És mivel van olyan férfi, aki számára ez nem igaz, ezért ez összességében nem igaz.

2017. szept. 27. 17:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is béna szex közben.

N

2017. szept. 27. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Én emlékszem legelőször akkor mondtam hogy "szeretlek" szex közben, amikor az életemben azt hiszem ötödik vagy hatodik nő elmondta hogy ő szed fogamzásgátlót kapcsolaton kívül is és már az első szexünk alkalmával is azt mondta hogy nyugodtan csináljuk óvszer nélkül és belé is élvezhetek.

Szóval ez a férfiaknál eléggé impulzív dolog. Ha tényleg szeretem, akkor nem szex közben mondom (ami a legjobb dolog a világon), hanem azon kívül, amikor egyszerűen csak jól esik amúgy is vele lenni és tényleg lelkileg kötődni kezdek hozzá.

2017. szept. 27. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire egyszerű vagy? Hogy lehetne valami általánosan igaz olyan sok emberre?
2017. szept. 28. 10:02
 18/18 anonim válasza:
Emberfüggő, én magamtól nem mondanám, de volt már olyan, hogy csak egy kis élvezetet akartam, erre szex közben megkdérdezi hogy szeretem-e, hát ilyenkor mi mást mondjon vissza az ember...
2017. szept. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!