Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Duci lányokat kedvelő férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci lányokat kedvelő férfiak?

Figyelt kérdés
Titeket nem zavar, ha a párotoknak ha áll, eléggé látható narancsbőre van? Nadrágon át nem látszik, nem hord térd fölé érő nadrágot, de nyilván meztelenül látszik. Illetve az mennyire ront az összképen, ha nem feszes a bőre? :(
2017. szept. 19. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%
Én amúgy sem kedvelem a dagadt nőket de ha még narancsos is az gáz.
2017. szept. 19. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Apróságok nem szoktak zavarni. Ahhoz, hogy legyen mit fogni, legtöbb esetben hozzá tartozik. Zavarna, akkor nem ducibbat, hanem pálcika nőket szeretném.
2017. szept. 19. 13:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kevés vékony lányon látni narancsbőrt...

Gondolom te vagy az a lány és téged zavar. A barátod valószínűleg észre sem fogja venni. Viszont ha ez téged ennyire zavar, akkor próbálj meg egy kicsit erősíteni! :)

2017. szept. 19. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
miaz a narancsbőr?
2017. szept. 19. 14:07
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

4:

Írd be a google képkeresőbe, hogy "orange skin" :) Biztos minden választ megad neked :)

2017. szept. 19. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
3%
A kover lanyokat nem szeretem, de a narancsbor sose zavart. Durvan senkinek sem volt az, a kicsi pedig meg tetszett is.
2017. szept. 19. 14:43
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a vékony csajokat kedvelem nem nekem szól a kérdés ezért nem is árulom el mennyire taszít a narancsbőr
2017. szept. 19. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:
59%

Bocsi, én narancsbőrmentes nő vagyok, de...

Aki a duci lányokra bukik, azt nagy valószínűséggel a narancsbőr sem zavarja, hiszen vele jár.

Én még nem láttam narancsbőr nélküli duci nőt, szerintem olyan nem is létezik, de tényleg! Szóval ha valakinek bejön a telt alak, annak szinte biztosan nincs gondja a vele járó narancsbőrrel sem!

2017. szept. 19. 14:59
 9/16 anonim ***** válasza:
31%

Ha valakinek tetszik a duci alak, annak valószínűleg a narancsbőrrel sincs baja. Báár nem tudom, mert már a kövér nők bőrét is olyan feszesre retusálják a képeken, amilyen még a fitness lányoknak sincs. Ja, és ezek alá írják oda, hogy fogadd el magad, mert ducin is gyönyörű vagy.

Ja, hát olyan feszes, Photoshoppolt bőrrel nem is zavarna a nagy méret.

21/L

2017. szept. 19. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Olvassatok már utána.Nem csak dagadt nőnek lehet narancsbőre.Magyarul is kiadja a keresés a válaszokat:A nők 95 százalékának van narancsbőre, legyen fiatal vagy idős, sovány vagy telt alkatú.
2017. szept. 20. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!