Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem járok örömlányhoz, mert örömet ad, és aki örömet ad, abba mindig-mindig beleszeretek. Azt mondaná: "Júj, de nagy vagy. Neked a legnagyobb aki hozzám jár"
Elhinném, mert naiv vagyok, és...
Orgazmust színlelne "Irigylem a barátnődet, te kis csődör..."
Kezdem magam férfinak érezni, kielégítettem, pedig nem is akartam. Kezdek bele szerelmesedni a szavaiba, de..."tizenkétezer forint lesz"
Akkor leolvad a keserűpiruláról a cukor máz. Nem a pénz miatt, hanem tudod, naív vagyok, és szerelmes.
kedves 5-ös!
Nekem majdnem mindenki előre kérte eddig. Aki nem, az 1 vagy 2 volt. Nekem ilyeneket nem mondtak, vagy ha már az elsőnél próbáltak kéjesen nyögni, akkor gyanús volt.
Kérdésre válaszolva:
Nem, mert volt akivel jó volt, de kicsit gépies volt. Aki esetleg kedves volt vagy nem csinálta jól vagy ha jól is csinálta a kedvesség mellett a stílusa nem volt megnyerő. Ha lenne egy olyan akivel minden klappol a szextől kezdve a természetén át minden, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy ez megtörténhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!