Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettél már bele ugyanabba az emberbe x év elteltével? Mi lett a vége?
Nekem volt, ráadásul nem csak kétszer, hanem háromszor is sikerült. Kétszer nem jött össze, harmadikra igen.
Amikor először beleszerettem, akkor nem mertem lépni, mert volt barátja. Csak barátok voltunk és nem bírtam, szépen eltávolodtam tőle.
Másodszor még mindig megvolt a barátja, de újra egy társaságba keveredtünk és heti szinten találkoztunk, de ekkor sem mertem lépni, beszari voltam nagyon. Szintén inkább én távolodtam el attól a társaságtól.
Aztán az élet úgy hozta, hogy visszakerültem abba a társaságba és kiderült, hogy pár hónappal korábban, 3 és fél év után szakított a barátjával.
Na, akkor nem bírtam tovább és léptem, összejöttünk, fél évet együtt voltunk, de sajnos ő igazából sohasem volt szerelmes belém és szakított velem.
Sajnos ő nekem olyan, hogy ha meglátom, akkor a mai napig valami különös érzés fog el, pedig van barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!