Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettél már bele ugyanabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettél már bele ugyanabba az emberbe x év elteltével? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok... Veled van ez? Vagy te vagy az, aki ebben reménykedsz?
2017. szept. 3. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nagyon remélem,hogy ez nálam egy rövid kis fellángolás. Kétszer ugyanabba a hibába esni... Na ne.
2017. szept. 3. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 2x is beleszerettem exeimbe, és az összesbe bele tudtam volna. De! Kapcsolatot nem létesítettem volna velük, mert a kudarc garantált lett volna.
2017. szept. 3. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt, ráadásul nem csak kétszer, hanem háromszor is sikerült. Kétszer nem jött össze, harmadikra igen.

Amikor először beleszerettem, akkor nem mertem lépni, mert volt barátja. Csak barátok voltunk és nem bírtam, szépen eltávolodtam tőle.

Másodszor még mindig megvolt a barátja, de újra egy társaságba keveredtünk és heti szinten találkoztunk, de ekkor sem mertem lépni, beszari voltam nagyon. Szintén inkább én távolodtam el attól a társaságtól.

Aztán az élet úgy hozta, hogy visszakerültem abba a társaságba és kiderült, hogy pár hónappal korábban, 3 és fél év után szakított a barátjával.

Na, akkor nem bírtam tovább és léptem, összejöttünk, fél évet együtt voltunk, de sajnos ő igazából sohasem volt szerelmes belém és szakított velem.

Sajnos ő nekem olyan, hogy ha meglátom, akkor a mai napig valami különös érzés fog el, pedig van barátnőm.

2017. szept. 3. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen és semmi nem történt,ő csak szórakozott soha nem mutatta tettekkel azt amit hangoztatott, évek kellettek ahhoz, ha ma már meglátom látványosan tudom ignorálni, haragszom rá és ez segít abba, hogy erős maradjak.
2017. szept. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!