Ma lett betömve a fogam, félkettőkor lett vége, most hogy kezd múlni a zsibbadás, elkezdett fájni és enni sem bírtam egész nap. Mennyi idő elteltével szabad enni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 18:45
1/5 anonim válasza:
Milyen tömés?
Ezeknél az új töméseknél nekem mindig azt mondta az orvos, hogy ha elmúlik a zsibbadás, akkor már bármit ehetek. Előtte is csak azért nem szabad enni, hogy a zsibbadás miatt, nehogy félrenyelj vagy megharapd magad, nem a tömés miatt. Ezek az új fajták már azonnal "kötnek".
Az viszont nem jó, hogy fáj. Valami gond lehet.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg az injekció helyét érzed. Nekem van hogy két napig érzem. Nem fáj úgy igazán csak érzem.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy fáj,hogy belehalok de érzem. Lehet tényleg az injekció helye fáj ennyire,mert kettőt kaptam ugyanarra az oldalra és még mindig zsibbad azért,viszont egész nap csak egy szelet kenyeret ettem,azt is reggel
2014. júl. 2. 19:07
4/5 anonim válasza:
Az injekció helye nálam 2-3 napig is szokott fájni.
Úgy tudod letesztelni, hogy megnyomogatod az ujjaddal a betömött fogat, és ha nem lesz erősebb, amit amúgy is érzel, akkor a töméseddel minden rendben.
(Más verzió is van, de ne legyen hozzá szerencséd...)
5/5 A kérdező kommentje:
Megnyomogattam és nem fáj jobban:) Az injekció helye még mindig fáj,de nem annyira,mint tegnap.
2014. júl. 3. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!