Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól bele?

Mondjuk azért szól bele, mert az ő háza. Értelmes helyeken szokás megbeszélni, ha valakit beviszel a közös otthonba.
Nekem nem lenne bajom azzal, ha a gyerekemnél itt alszik valaki, de ha kérdés nélkül tennék, azon kiakadnék...

*édesanyád megkérdezett egy tök normális kérdést
- Anya! Hagyj békén! Én felnőtt ember vagyok, önálló! Most menj és készíts nekem kaját majd most ki a ruhámat, mert ma is 11-ig akarok aludni. És adj pénzt, mert bulizni támadt kedvem! És ne feledd, hogy ez az én életem, felnőtt ember vagyok!

20 évesen kettő kérdésért, hogy jobban ismerjen téged, ITT, GYAKORIN PICSÁSKODSZ????
Mi van veled, hülyegyerek??? Kapjál már a lóhugyozáshoz, amit az agyadnak csúfolsz, drága, tanulatlan, mentális hulladvány barátocskám.
Nem is szólván oktalan hazudozásaidról.
Retardált, babazsúrfallosz.
Jeeesus... Szánalmas szolga.
Tanulj picit, picim :))

"szerintem elég nagy vagyok hozzá hogy már el döntsem mit tegyek. 20f."
Ha elég nagy lennél hozzá, nem írnál ilyen mondatokat, ilyen kérdést, hanem lerendezted volna simán az egészet magadtól.
Úgy kezel téged mint egy kisgyereket, mert úgyis viselkedsz mint egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!