Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szól bele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól bele?

Figyelt kérdés
Tegnap fel hoztam egy lányt,mondjuk fura mert én még soha senkit nem hoztam fel egy éjszakásra,reggel haza ment anyám meg látta kérdezte ki ez a lány mondtam hogy egyik barátom kérdezte hogy akkor miért aludt itt ? mondtam hogy már nagyon késő volt aztán meg kérdeztem nem e alszik nálam,miért avatkozik bele szerintem elég nagy vagyok hozzá hogy már el döntsem mit tegyek. 20f.
2017. szept. 25. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Amig naluk laksz, addig azt kerdez meg (es azt csinal), amit akar, ha nem tetszik, akkor koltozz el. Te viszel az o hazaba idegen embereket, nem forditva.
2017. szept. 25. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Jaa hogy felvittél egy csajt anyádékhoz úgy, hogy előtte még nem csináltál ilyet és csodálkozol hogy kérdez?
2017. szept. 25. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azért szól bele, mert az ő háza. Értelmes helyeken szokás megbeszélni, ha valakit beviszel a közös otthonba.

Nekem nem lenne bajom azzal, ha a gyerekemnél itt alszik valaki, de ha kérdés nélkül tennék, azon kiakadnék...

2017. szept. 25. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Talan mert szeretne tudni kik tartozkodnak ejjel a hazaban.
2017. szept. 25. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

*édesanyád megkérdezett egy tök normális kérdést

- Anya! Hagyj békén! Én felnőtt ember vagyok, önálló! Most menj és készíts nekem kaját majd most ki a ruhámat, mert ma is 11-ig akarok aludni. És adj pénzt, mert bulizni támadt kedvem! És ne feledd, hogy ez az én életem, felnőtt ember vagyok!

2017. szept. 25. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A szülőket is kell nevelni. Alapszülő meg tudhatná, hogy sokkal jobb, ha a csaj ott alszik, mintha nem tudnának hova menni és mindenféle kényszermegoldásra van szükség.
2017. szept. 25. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt egyet értek az előttem szólókkal, másrészt majd jobb lesz ez idővel. Az első ilyen alkalom mindig kicsit gáz szerintem. Aztán úgymond megbarátkozik a gondolattal, hogy a fiának néha vannak egyéjszakás ismerettségei. Mondjuk énse örülnék neki, mert inkább olyan partnere legyen akit minimum bemutat nekem.
2017. szept. 25. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:

20 évesen kettő kérdésért, hogy jobban ismerjen téged, ITT, GYAKORIN PICSÁSKODSZ????

Mi van veled, hülyegyerek??? Kapjál már a lóhugyozáshoz, amit az agyadnak csúfolsz, drága, tanulatlan, mentális hulladvány barátocskám.

Nem is szólván oktalan hazudozásaidról.

Retardált, babazsúrfallosz.

Jeeesus... Szánalmas szolga.

Tanulj picit, picim :))

2017. szept. 25. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:

"szerintem elég nagy vagyok hozzá hogy már el döntsem mit tegyek. 20f."

Ha elég nagy lennél hozzá, nem írnál ilyen mondatokat, ilyen kérdést, hanem lerendezted volna simán az egészet magadtól.

Úgy kezel téged mint egy kisgyereket, mert úgyis viselkedsz mint egy kisgyerek.

2017. szept. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!