Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz mennyire szól bele egy párkapcsolatba, ha a fiú oldalát nézzük?
Ram sosem sajnalja a baratom a penzt, mondjuk nem is szoktam lehuzni, csak ha nagyon fontos, pl most tole kertem penzt a berletemre. Ha pl megdumalunk egy programot pl mozi es hogy mindenki fizeti a sajatjat, de mondjuk a pultnal nem tudom eldonteni, megeri-e nachost venni olyan dragan, akkor vesz nekem o... :D
Lehet nemet mondani, mas kerdes, hogy kapcsolat elejen azert imponalobb, ha nem mond nemet a masik, persze amig az esszeruseg hatarain belul marad a lany.
Ez még kicsit messze van a párkapcsolattól, azért is mert ilyesmit előre meg kell beszélni, aztán meg mégse úgy működik...
Gáz.
A józan ész határain belül.
Ha úgy jön ki, fizetek én, ezen ne múljék, amíg úgy érzem hogy nem lehúzni akar (pl. nem akar francia pezsgőt inni és orosz kaviárt enni mellé). Nyilván egy normális nő törekszik arra, hogy a fizetés is nagyjából 50:50 legyen, még ha nem is fillérre pontosan. Azt nem gondolom hogy elvárhatná, hogy ha pl. elmegyünk vacsorázni, én eszem egy sima főételt, ő meg egy háromfogásos vacsorát, akkor én fizessem az ő részét is teljesen. Ha a különbséggel beszáll, nekem bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!