Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szólnak bele a szüleitek a szerelmi életetekbe? Kérdésem főleg 20 év felettieknek szól, és inkább olyanoknak, akik még otthon laknak a szülőkkel.
Nem beleszólnak, hanem véleményt alkotnak, és én azt meghallgatom ill. figyelembe veszem.
Velem is előfordul, hogy megkérdezik, miért megyek rohangálok ilyen gyakran stb. De nem szólnak bele, nem szablyák meg, hogy mit tegyek vele, mikor. Egy szülőnél egy bizonyos szintig érthető, hogy érdeklődik irántad.
Inkább ez, mint amikor kitagadtak és le se szartak, illetve 2 napig nem ettem semmit. Akkor már inkább elviselném, hogy figyelnek minden lépésemre.
Anyukád valószinüleg nem tudja,hogy a párok szoktak egymásnál aludni.
Csak nem tudom,hogy te hogyan születtél,ha ő idáig nem jut el agyilag.
lefeküdtetek már? lehet hogy arra lenne kíváncsi :) beszélgess vele...
nekem nem szólnak bele, mondjuk nem is pasizom és össz-vissz 1 barátom volt eddig ....
19/L
Nekem nem beleszólni akarnak, inkább kíváncsiságról van szó. Persze megkérdezik, hogy hova mész, mikor jössz stb. de csak ennyi, nem tiltanak vagy parancsolnak meg semmit. Nem is hagynám 23 évesen.
Ha meg olyanról van szó, amit nem nagyon akarok megosztani velük, én speciel akkor sem hazudok, max nem mondom el az egészet, vagy csak annyit ami rájuk tartozik. Így nincs itthon harag meg feszültség.
Először nekik is nehezebb volt megszokni, hogy már nem vagyok kislány, akinek meg kell mondani, hogy mit csináljon és mit ne. De mostanra belátták.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!