Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki otthon ülős típus, az hol ismerkedhet?
Lány vagyok.Még suliba járok,viszont a kortársaimmal nem igazán tudok mit kezdeni,ezért az ott való ismerkedés kilőve.Az interneten is tettem egy próbát,de rossz tapasztalatokkal maradtam.Milyen lehetőségem maradt?
Ti hol,illetve hogyan ismerkedtetek meg a jelenlegi párotokkal?
"nem szeretsz, nem akarsz ismerkedni, mégis szeretnél..."
Igen,kedved utolsó,nagyon jól átlátod a problémám.Sosem tudtam jó kapcsolatot kialakítani vagy fenntartani a környezetemmel.Nem rajongok a társaságért,szeretek a magam magányában lenni,de mégis néha vágyom arra,hogy hogy valakivel megoszthassam a gondolataimat,elképzeléseimet.A környezetem kissé különcnek tart es akként is viszonyul hozzám.E mellett félek a kötöttségektől,nem szeretek másoktól függni,főleg érzelmileg nem.Nehéz eset vagyok,sőt reménytelen.Azt meg már ne is említsem,hogy depresszióra hajlamos vagyok,egyik percben a fellegekben járok,a másikban meg...ezt sem képes bárki tolerálni.Lehet,hogy kicsit a túlkomplikálom a dolgokat,de reménytelennek látom ezt az egesz helyzetet.
11:21 vagyok.
Szerintem annak ellenére, hogy önmagad és a vágyaid ellen dolgozol, meg kell tanuld, fel kell fogd, hogy valami csak akkor történik meg, amit szeretnél, ha teszel is érte valamit. Említettem már, hogy keresd meg először, csak úgy szemre a hozzád hasonló, vagy neked szimpatikus egyént. Amikor ez megvan, akkor nincs más választás, el kell felejteni, a "te ilyen vagy és kész" mentalitást, és muszáj kilépni ebből, kell beszélni vele, bármilyen hülye kérdéssel, poént csinálva ha kell abból, hogy nincs mit tárgyalj vele, vagy mittudom én, azt majd a helyzet adja. Hidd el, még jól is fog kijönni, hogy "nee, xy-nak nem is ismertük ezt az oldalát, de jóóó :D !" Mivel te tudod kb, hogy a te agyadban mi játszódik le, mert ezt feltérképezted ugye, így sokkal jobban fogod tudni, mint bárki, hogy egy hozzád hasonló emberhez hogyan érdemes szólni. Tehát: előtted az élet! És most elmehetsz. Usgyi pártkeresni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!