Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanád el 21 éves nőként otthon, hogy a párod pont annyi idős, mint a szüleid?
Hány évesek a szüleid?
Egyébként simán mondd el. Anyu, apu, járok valakivel. Józsinak hívják és apu évfolyamtársa volt a gimiben/és 60 éves. Vagy valami. Nem ismerem a születési adatokat. Le fogja verni őket a víz, és max utálják egy darabig. De mit tudnak tenni? Semmit, majd elfogadják ha látják hogy neked ez jó. A lányuk vagy, bizonyára szeretnek.
a "felnőtt nő vagyok, el tudom dönteni, hogy mit akarok" nincs benne a megoldások halmazában.
lassan de pár komment múlva megoldásra jutunk, hidd el.
Hát szerintem önmagában az a 18 év annyira nem gáz.
Legalább faterral jól szót ért.
Mondjuk faterod szempontjából furcsa lehet ha mondjuk össze haverkodnának: "a haverom dugja a lányom" na az kemény
Fiatal, fiatal, azt is tudom, hogy én ismerem, én tudom, hogyan fog reagálni, de nem tudom... Olyan ez, hogy nagyon sok dologban mindig engedékeny, laza volt, két dologban nem, az egyik a tanulás, a másik a "korai" pasizás volt, tehát pl. mikor 15 éves koromban este elmentem sétálni 1 fiúval, oltári botrány volt... Amúgy sosem voltam össze-vissza pasizós lány, nem is hoztam még haza senkit, mindig kérdezi, hogy nincs-e valakim... DEEE nem tudom, tényleg nem tudom, mennyire reagálna pozitívan vagy negatívan, ha megtudná, hogy van valaki és mennyi a valakinek a kora...
Esetleg még arra is gondoltam, hogy előre - ha nem kérdezik -, megmondjam, hogy hány éves? Még bemutatás előtt, hogy ne legyen hidegzuhany... Vagy jobb a zuhany? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!