Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem várt otthon, se kaja, se ő, most ez mi?
Figyelt kérdés
Ti megsértődnétek, ha 4 napos céges utazás miatt, mikor éjfél után hazaértek nem vár otthon a barátnőtök? Szólt, hogy nem lesz otthon.2012. máj. 17. 10:16
1/30 anonim válasza:
lehet hogy fontos dolga akadt, mondjuk a másik kanjánál volt!:) Én megsértődnék, egyszóval nem nagyon hiányoztál neki. Ha az én barátomról lenne szó, én a nyakába ugrottam volna ahogy hazaér!
2/30 A kérdező kommentje:
szüleinél volt.
2012. máj. 17. 10:20
3/30 anonim válasza:
Ha jó oka volt rá, hogy aznap este a szüleinél legyen, semmi okod megsértődni. Pláne, hogy szólt is.
4/30 A kérdező kommentje:
mondjuk én sem vagyok bőbeszédű, amit gyakran hiányol. szinte ez az egész hetem a cégről szól. hétvégén újabb összejövetel.....
2012. máj. 17. 10:28
5/30 A kérdező kommentje:
meg azt is mondta, hogy nem a feleségem, hogy otthon ülve várjon.
2012. máj. 17. 10:29
7/30 anonim válasza:
Hát igaza van. Miért lenne neki muszáj otthon lennie mikor te hazaérsz? Nagyfiú vagy már, kaját is tudsz csinálni magadnak gondolom...
8/30 anonim válasza:
Hát nyilván ez típus kérdése, én egy olyan pasitól, aki számonkéri, hogy nem otthon ülök míg ő a munkatársaival szórakozik, hanem csinálok én is programot magamnak tuti, hogy sikítva menekülnék. De ha ő olyan típus, aki amúgy otthonülő és szeret mindent a pasija feneke alá tenni, és most valamiért nem volt otthon, akkor annak gondolom oka van.
9/30 A kérdező kommentje:
én mindig arra biztatom, hogy tanuljon meg egyedül aludni, mert utál egyedül éjszaka lenni. Büszke voltam rá, amikor egyszer sikerült neki. De mindig vagy unokatestvérekhez, vagy a szülőkhöz megy haza, ha én nem vagyok vele.
2012. máj. 17. 10:43
10/30 Johnny B. Goode válasza:
Szerintem meg, ha egész héten dolgozik és hétvégén is utazik (mert ugye nem az volt leírva, hogy céges buli...), akkor annyit megtehet a tisztelt hölgy, hogy otthon várja a párját, ha hiányzik neki.
Az utazás alatt flangáljon amerre akar (ezért tilosba ne járjon), de érkezéskor legyen otthon.
Ez alól természetesen kivétel, ha segíteni kellett otthon, de azért onnan is haza lehet érni, ha nem a világ végén lakik a család másik fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!