Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem várt otthon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem várt otthon, se kaja, se ő, most ez mi?

Figyelt kérdés
Ti megsértődnétek, ha 4 napos céges utazás miatt, mikor éjfél után hazaértek nem vár otthon a barátnőtök? Szólt, hogy nem lesz otthon.

2012. máj. 17. 10:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
igen, a hétvégi is céges rendezvény lesz.
2012. máj. 17. 10:50
 12/30 anonim ***** válasza:

És a hétvégi céges rendezvényre elviszed magaddal?

Ha előre megmondta, hogy nem lesz otthon a 4nap után este,akkor szerintem nincs gond,ha van idő bepótolni :)

2012. máj. 17. 10:57
 13/30 anonim ***** válasza:
61%
Ez attól függ, mi az oka, ha nincs otthon. Az, hogy szeretettel vár otthon, nem kötelesség, de elvárható gesztus. Ha fontos dolga volt a szüleinél, akkor ez van. Ha olyan dolga lett volna, amit halasztható/korábban is megtehette volna, akkor bizony megsértődöm, mert bizony k*rvára hiányozhattam neki, ha nem ért meg ennyit, és még kaja sincs a háznál.
2012. máj. 17. 10:57
 14/30 A kérdező kommentje:
azt mondja nincs kedve hazajönni.
2012. máj. 17. 10:58
 15/30 A kérdező kommentje:
nem viszem el a céges rendezvényre, meg amúgy se akarna jönni.
2012. máj. 17. 10:59
 16/30 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem vesz komolyan. Az ő lakásában élünk, tudja, hogy én nem akarok venni se lakást, se autót, viszont megsértődik, amikor ugratom, hogy miért lakik olyan messze a belvárostól, meg ha gyakran tönkre megy valami....
2012. máj. 17. 11:03
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán eselteg meg kéne kérdezni hogy van-e valami gond, nem?
2012. máj. 17. 11:04
 18/30 A kérdező kommentje:
mondja ő magától is. :D
2012. máj. 17. 11:06
 19/30 anonim ***** válasza:

"...Where lived a country boy named Johnny B. Goode

Who never ever learned to read or write so well..."

2012. máj. 17. 11:13
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit úgy tűnik, mintha a céges ügyek fontosabbak lennének a barátnődnél. Biztos, hogy te eleget törődsz vele? Lehet, hogy kezd tőled eltávolodni.
2012. máj. 17. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!