Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem várt otthon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem várt otthon, se kaja, se ő, most ez mi?

Figyelt kérdés
Ti megsértődnétek, ha 4 napos céges utazás miatt, mikor éjfél után hazaértek nem vár otthon a barátnőtök? Szólt, hogy nem lesz otthon.

2012. máj. 17. 10:16
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
ez most egy ilyen időszak. És ha a munkám azt kéri, hogy el kell utaznom ide, vagy oda akkor mennem kell.
2012. máj. 17. 11:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó, és ha te azt csinálsz amit akarsz, akkor ő miért nem csinálhatja azt amit akar? Nem tűnik túl stabilnak ez a kapcsolat a kommentjeid alapján.
2012. máj. 17. 11:40
 23/30 A kérdező kommentje:
hű, ezt rossz hallani.
2012. máj. 17. 11:46
 24/30 anonim ***** válasza:

"Tök jó, és ha te azt csinálsz amit akarsz (...)" - szerintem a céges utazás éppen nem kedv kérdése, na mindegy.

Kérdező, ez mindig így volt, vagy csak utóbb. Ha nincs kedve hazajönni, annak oka van! Márpedig arról te is tehetsz, csak ezt nem írod. Egy dolog, hogy muszáj menned, de nem mindegy, hogyan tálalod. Mert, ha neki mindent le kell nyelnie, majd otthon kajával várnia, mindezt részedről tolerancia nélkül, akkor bizony a barátnőd is megértem, hogy szarik a fejedre!

2012. máj. 17. 11:53
 25/30 A kérdező kommentje:
nagyon bújós cicás természete van.
2012. máj. 17. 12:03
 26/30 anonim ***** válasza:

Hát én is megsértődnék a helyébe mikor azzal ugratod, hogy messze van a lakás a belvárostól. Ha nem tetszik el lehet költözni. Meg ha tönkre megy valami, ez mit jelent??

Minden lakásban van, hogy tönkre megy valami és ha már a nőtől elvárjuk, hogy főzzön, mosson, takarítson, akkor te meg legalább javítsd meg ami elromlik, ne hisztizz miatta.

Eléggé úgy tűnik, hogy te csak elvársz mindent, de nem adsz neki semmit viszonzásul.

Én se mennék haza hozzád.

2012. máj. 17. 12:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Már mit kéne elvárni?A férje vagy????????Egy nő takarítson mosson főzzön rád meg üljön otthon és téged várjon ,tiszteljen,szexeljen veled mindig amikor neked jólesik,te meg arra nem vagy hajlandó hogy elvedd feleségül? Vittél neki valami apróságot ajándékba?Egyáltalán kap valami kis figyelmet tőled,vagy neked csak az a lényeg h a te önérzeted ne sérüljön.
2012. máj. 17. 13:45
 28/30 anonim ***** válasza:

milyen céges munka meg rendezvény ???

Kamionozol úriember ?

2012. máj. 17. 15:01
 29/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok kamionos
2012. máj. 17. 15:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy nem szervezett meglepetésbulit.
2012. máj. 17. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!