Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem várt otthon, se kaja, se ő, most ez mi?
"Tök jó, és ha te azt csinálsz amit akarsz (...)" - szerintem a céges utazás éppen nem kedv kérdése, na mindegy.
Kérdező, ez mindig így volt, vagy csak utóbb. Ha nincs kedve hazajönni, annak oka van! Márpedig arról te is tehetsz, csak ezt nem írod. Egy dolog, hogy muszáj menned, de nem mindegy, hogyan tálalod. Mert, ha neki mindent le kell nyelnie, majd otthon kajával várnia, mindezt részedről tolerancia nélkül, akkor bizony a barátnőd is megértem, hogy szarik a fejedre!
Hát én is megsértődnék a helyébe mikor azzal ugratod, hogy messze van a lakás a belvárostól. Ha nem tetszik el lehet költözni. Meg ha tönkre megy valami, ez mit jelent??
Minden lakásban van, hogy tönkre megy valami és ha már a nőtől elvárjuk, hogy főzzön, mosson, takarítson, akkor te meg legalább javítsd meg ami elromlik, ne hisztizz miatta.
Eléggé úgy tűnik, hogy te csak elvársz mindent, de nem adsz neki semmit viszonzásul.
Én se mennék haza hozzád.
milyen céges munka meg rendezvény ???
Kamionozol úriember ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!