Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz ha egy pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy pici tini-vel smároltam egy bulin? :-O 😅 15 volt de utólag tudtam meg :$😇 én meg 24 wok :-P 😝

Figyelt kérdés
18na néztem utólag is szép lánynak látom járnék vele ha nem találná gáznak a társadalom gáz wok?😩

2017. szept. 24. 23:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
azt se tod mi a pedofilia te vénlány xddd remélem 1szer felnyom valaki rágalmazásért :D
2017. szept. 25. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez annyira tipikus fröcsögés :D Azok a cikkek alatt, amiből naponta kettő jelenik meg a 24.hu-n, hogy a tanárnő leápolta a tinifiúkat egy pedózós komment sincs, csak hogy "jaj miért nem volt ilyen tanárnőm"
2017. szept. 25. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Jézus atya Úristen nem hiszem el, hogy ilyen irományt tud produkálni egy 24 éves. EGY 24 ÉVES EMBER.

Én 25 éves létemre ha így írnék akkor tökön szúrnám magam. Olyan amit leírtál, mint ahogy egy 12 éves kis tinip..cs írna. Pl. mi ez a "wok"-ozás? Főzni akarsz vagy csak k..rva lusta vagy leírni AZT A HÁROM BETŰT? Szerintem menj vissza az általános iskolába, oda való vagy!

25/F

U.i.: Az a 15 éves csaj szerintem értelmesebb lehet nálad (mondjuk igaz szóbaált veled).

2017. szept. 25. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés egy 13éves kisánytól.
2017. szept. 25. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 bárcsak...
2017. szept. 25. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!