Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy pici tini-vel smároltam egy bulin? :-O 😅 15 volt de utólag tudtam meg :$😇 én meg 24 wok :-P 😝
Figyelt kérdés
18na néztem utólag is szép lánynak látom járnék vele ha nem találná gáznak a társadalom gáz wok?😩2017. szept. 24. 23:06
1/15 anonim válasza:
Ahogy a mai tinik kinéznek maga a kaland nem gáz (ahogy fogalmazol az annál inkább). Viszont járni vele már eléggé cink lenne, mert azt jelenti, hogy egy 15 évessel vagy egy mentális szinten.
Ami mondjuk elképzelhető.
3/15 anonim válasza:
T'od mit brah? Amennyi emojit írtál ebbe a kérdésbe, szerintem agyilag azon a szinten rekedtél..
4/15 anonim válasza:
agyilag lehet h ő az érettebb a kérdésből ítélve, meg az emojikból
6/15 anonim válasza:
#6 Ja, igaz, ez csak ephebophilia, vagy más néven határeset pedofília, ami sokkal jobb és cseppet sem hányadék dolog.
Amúgy semmi baj kérdező, legközelebb lehet egy 13 évest fogsz ki, ha már amúgy is büdös megkérdezni a lányok korát, aztán visznek is a rendőrök.
7/15 anonim válasza:
# 7
Te gondolom nő vagy, nincs ilyen fogalom, amit te mondasz, ez egy kamu. Minden férfi számára vonzó egy fullos 16-17 éves, csak van aki letagadja.
8/15 anonim válasza:
Kb egy 15 éves szintjén vagy. Semmi baj
9/15 anonim válasza:
Írás alapján agyi szinten vele vagy egy szinten, nem csoda, hogy őt szúrtad ki...
10/15 Sunshinedoll válasza:
a f-szt vagy te 24 :DDDDDD
nézzél már az írásodra :D
a 11 éves unokatesóm különbül ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!